Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

AANMELDEN

MELD JE AAN voor de verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2020 en ga voor de titel beste ZRA van het jaar! 

meld je aan_0.png


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Verkiezing 2020 van start, winnaars naar Indonesië

De ZRA Verkiezing 2020, georganiseerd door TRAVel Media, is officieel van start gegaan. Op het kantoor van TRAVel Media werd het startschot gegeven tijdens het Kick-off symposium. Hier werd tevens de bestemming van de winnaarsreis bekendgemaakt: in maart zullen de winnaars vertrekken naar(...)
Lees verder

Laatste kans aanmelden Kick-off!

ZRA’s opgelet: de ZRA Verkiezing 2020 gaat beginnen. De aftrap is donderdag 12 september op het Kick-off symposium, en je kunt je nog aanmelden. De verkiezing bestaat uit een aantal rondes, waarbij interessante zaken voor ZRA’s als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod komen.(...)
Lees verder

Goede zomer en veel maatwerk voor Travel Counsellors

Travel Counsellors heeft een goede zomer achter de rug. ‘Augustus was zelfs extreem goed’, zegt general manager Milka van Dam. In de staart van de zomer worden nog veel last minutes geboekt, waarbij Spanje en Turkije het goed doen. Daarnaast worden al veel verre reizen voor 2020 geboekt, met(...)
Lees verder

Attentie, attentie...

BE THERE
Net als vorig jaar trappen we de verkiezing af met een Kick-off Symposium op donderdag 12 september. Een interessante middag bij ons op kantoor in Hilversum met als spil de verkiezing; zo worden de 4 belangrijkste pijlers voor een ZRA belicht door verschillende sprekers; Marketing, Sales,(...)
Lees verder