Duitsland Vakantieland

Het Duits Verkeersbureau geeft je graag meer informatie over de vele mogelijkheden die Duitsland jouw klanten te bieden heeft om te genieten van een heerlijke vakantie. Actief of ontspannen, natuur of stad, traditioneel of modern: in Duitsland komt iedereen aan zijn trekken!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Duits Verkeersbureau

Postbus 12051
1100 AB Amsterdam
Fax: 020-6912972
E-Mail: reisagenten@germany.travel

Website Duits Verkeersbureau

                         

Laatste toevoegingen:

Kerstmarkten dichtbij

Laat je inspireren!
Een bezoek aan de Duitse kerstmarkten is voor veel Nederlanders een populaire traditie. Ook net over de grens is een aantal sfeervolle kerstmarkten te vinden. Voor een gemütlich weekendje weg om mooie kerstcadeaus te kopen, hoef je dus niet heel ver te reizen. In deze(...)
Lees verder

Heerlijke herfst!

6 tips om Duitsland te beleven
De geur van gevallen bladeren, de mooiste herfstkleuren en de meest prachtige luchten: de herfst is bij uitstek het seizoen om de natuur in te trekken. De Duitse 'Indian summer' is één groot, levend schilderij, vol gouden herfsttinten en een gevarieerde dierenwereld, waarop de actieveling de(...)
Lees verder

Duurzame vakantie in Duitsland

Duitsland staat op nummer 7 in de wereldranglijst van 2017 met de 136 duurzaamste vakantielanden. Een aantal Duitse accommodaties en toeristische bestemmingen heeft een duurzaamheidskeurmerk. Natuurlijk is Duitsland dichtbij. Dus als je voor een vakantie in Duitsland kiest, beperk je je(...)
Lees verder

Herfstvakantie in Duitsland is kinderspel

Voor gezinnen met (jonge) kinderen is Duitsland de ideale vakantiebestemming: dichtbij, betaalbaar en met veel keus aan uitstapjes. Voor een ontspannen (herfst)vakantie hoef je niet lang te vliegen, want binnen een paar uur rijden ben je al in een totaal andere omgeving. Graag geven we je een(...)
Lees verder