Reisbureau van het Jaar

Verkiezing

De Verkiezing Reisbureau van het Jaar nodigt ambitieuze reisondernemers uit te strijden om de provinciale titel, waarbij onderweg alle facetten van de deelnemende bedrijven kritisch worden bekeken.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

AANMELDEN REISBUREAU VAN HET JAAR VERKIEZING 2020

Meld je aan voor de verkiezing Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020 en ga voor de titel beste reisbureau van het jaar! Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen? Het thema dit jaar is 'Maak het verschil'!

Meld je team hier aan!


Contact: reisbureauverkiezing@travmedia.nl

Laatste toevoegingen:

Bekijk de foto's van de Winnaarsreis in Maleisië!

Wat hebben we een bijzondere week gehad in Maleisië met FOX, verre reizen van ANWB!  Tijd voor een terugblik van een welverdiende winnaarsreis! Klik hier om de foto's te bekijken.  
Lees verder

Waltraud naar Jordanië!

Winnares studiereisplek
Nu de winnares van de twee KLM tickets bekend is, zijn jullie misschien ook erg benieuwd naar de winnaar van de studiereisplek naar Jordanië van FOX, verre reizen van ANWB.  Als je bij het gala van de Reisbureau van het Jaar Verkiezing aanwezig was, weet je dit inmiddels al, namelijk:(...)
Lees verder

Mirjam wint de twee KLM tickets!

VAN HARTE GEFELICITEERD!
Ben jij ook zo benieuwd naar de winnaars van de Reisbureau van het Jaar Kennistest? Inmiddels is de gelukkige winnaar van de KLM tickets bekend en ging Gabriël Koetsier, Key Account Manager Leisure Market van KLM, bij haar op bezoek! Door je kennis te testen met de Reisbureau van het Jaar(...)
Lees verder

Meld je aan voor de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2020

Meld je aan voor de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2020 en ga voor de titel beste reisbureau van het jaar! Zijn jullie dat ambitieuze team dat wil laten zien waar jullie voor staan en wat jullie kunnen?  Meld je dan hier aan!    
Lees verder