RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

RIU opent twee hotels op de Malediven

RIU Hotels & Resorts heeft twee nieuwe hotels geopend op de Malediven, gelegen op twee eilandjes van het atol Dhaalu. Riu Atoll en Riu Palace Maldives hebben respectievelijk 4 en 5 sterren en zijn de eerste hotels van de Spaanse hotelketen in deze archipel. Beide hotels bieden suites boven de prachtige Indische Oceaan.

CEO Luis Riu, CEO van RIU: 'Dit een heel mooi moment voor de keten is, nadat meer dan zeven jaar geleden het plan ontstond om een hotel in de Malediven te openen. Om twee hotels tegelijkertijd te kunnen openen en zeker met de uitdagende logistieke en technische problemen vanwege de geografische ligging is voor mij zowel persoonlijk als professioneel een droom die uitkomt.'

Riu Maldivas

In dit project is niets aan het toeval overgelaten. Het is een moeizaam proces dat begin 2017 startte en dat meer dan twee jaar kostte om deze twee All Inclusive resorts te bouwen. De twee hotels liggen op twee verschillende eilanden en zijn verbonden door een 800 meter lange loopbrug boven het water met aan weerszijden de 72 suites boven het water van Riu Palace Maldivas.

Riu Maldivas

Riu Atoll ligt op het privé-eiland Maafushi. Het is een 4-sterren Riu Classic met 264 kamers, waarvan 36 suites boven het water zijn gebouwd. Verder biedt het hotel het hoofdrestaurant ‘Dhoni’, het Italiaanse restaurant ‘Sophia’ en het steakhouse ‘Beef Steak House’. Daarnaast de Sport Bar die 24 uur per dag geopend is, de salonbar ‘Bodeberu’ en de waterbar ‘Tequila’. Verder biedt Riu Atoll een kinderzwembad en een speeltuin en de kinderclub RiuLand.

Riu Maldivas

Op het naburige eiland Kedhigandu, ook privé, ligt Riu Palace Maldivas, een 5-sterren resort met 176 kamers. Op gastronomisch gebied kunnen de gasten van Riu Palace Maldivas genieten van de restaurants en bars van Riu Atoll en daarnaast hebben zij exclusieve toegang tot het hoofdrestaurant ‘Palm’, met een terras, het fusionrestaurant ‘Krystal’ en het Japanse ‘Yu hi’. Verder biedt het de bar ‘Paradise’ gelegen in een infinity pool en een Chill Out gedeelte. Dit resort biedt roomservice en eerste klas dranken in het hele hotel.

Riu Maldivas

Het interieur van de hotels is ontworpen met respect voor de omgeving. Er is gekozen voor warme materialen zoals hout en door het gebruik van glas wordt een ruimtelijke sfeer gecreëerd en geprofiteerd van het licht en het klimaat van de bestemming. Er zijn ook veel open ruimtes, waardoor de spectaculaire uitzichten vanaf elk punt van de eilanden alle aandacht krijgen. In de suites en de kamers overheersen de lichte kleuren zand en aquamarijn, die aan de zee doen denken. Daarnaast bieden de zonsopgangen en zonsondergangen spectaculaire kleuren kenmerkend voor deze verborgen en onvoorstelbare toeristische bestemming.

Riu Maldivas

Het complex heeft een kade, een wellnesscentrum met verschillende schoonheidsbehan¬delingen, een fitnessruimte en een gratis stoombad. De uitstekende ligging op twee verlaten paradijselijke eilanden biedt gasten lange droomstranden en wateractiviteiten waarmee ze de prachtige zeebodem van de Malediven kunnen verkennen.

Riu Maldivas

Voor meer informatie: www.riu.com

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn