RIU Hotels & Resorts

Op de beste bestemmingen in de wereld

RIU Hotels & Resorts streeft ernaar om klanten te laten genieten van een onvergetelijke ervaring, en dat al meer dan 60 jaar. De hotelketen heeft al meer dan 100 hotels gebouwd op de beste bestemmingen wereldwijd. RIU heeft als doel om gasten zich goed te laten voelen en genieten van een verblijf met alle voorzieningen die ze aanbieden. Laat ook jouw klanten genieten van een vakantie met familie of vrienden en laat ze hun eigen unieke ervaring beleven!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Riu Palmeras heropent in de Riu Palace lijn

Eerste hotel van RIU op de Canarische Eilanden

RIU Hotels & Resorts heeft hotel Riu Palmeras heropend na een volledige renovatie van 22 miljoen euro waardoor het nu een luxueus hotel van de lijn Riu Palace is geworden. Het hotel, dat oorspronkelijk in 1985 werd geopend in Playa del Ingles op het eiland Gran Canaria, biedt nu een All Inclusive 24-uurs programma aan, naast nieuwe diensten en een nieuw elegant en verfijnd design.

Luis Riu, CEO van RIU Hotels & Resorts, legt uit dat deze opening voor hem bijzonder belangrijk is. "Dit hotel was het eerste hotel van RIU buiten Mallorca. Voor dit project hebben we destijds het beste talent van de keten ingezet om onze beste service op de Canarische Eilanden te presenteren. Voor mij was het het startschot voor mijn latere professionele carrière als hoofd van Expansion, Work and Design, Marketing and Operations. Het is prachtig om het vandaag veranderd te zien in het Riu Palace Palmeras".

Riu Palace Palmeras

Dit hotel heeft sinds de oprichting een trouwe klantenkring die het jaar na jaar als vakantiebestemming heeft gekozen en we zien vaak generaties van verschillende families die van Riu Palmeras hun favoriete resort op het eiland Gran Canaria hebben gemaakt.

Riu Palace Palmeras

Het renovatieproject had als doel alle faciliteiten te moderniseren en de elegantie van de lijn Riu Palace te realiseren. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd, waarbij de baden zijn vervangen door douches. Daarnaast is er in de tuin een extra gebouw gekomen met 40 nieuwe kamers die de oude bungalows vervangen. In totaal beschikt het hotel nu over 274 kamers die een verfijnde uitstraling hebben gekregen met de ligging naast Playa del Ingles in gedachten. Daarom overheersen lichte en blauwe tinten in de stoffering en de decoratie, die samensmelten met aardkleuren, die de warmte uitstralen van het genieten van een vakantie aan zee. Daarnaast is er speciale aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de kamers voor mindervaliden. Deze kamers bevinden zich op de begane grond en bieden uitzicht op de tuin.

Riu Palace Palmeras

In de gemeenschappelijke ruimtes valt de entreehal op, die wordt verlicht door een prachtig dakraam van grote verticale lamellen, en het nieuwe fusion restaurant 'Krystal'. Daarnaast biedt het hotel een complete en gerenoveerde selectie van bars met de elegante lobbybar, de loungebar en de bar bij het zwembad, allemaal met open terrassen om te kunnen genieten van de prachtige omgeving waar het hotel is gevestigd. Ook de zwembadzones zijn volledig gerenoveerd: het vorige zwembad heeft ruimte gemaakt voor twee kleinere zwembaden die geïntegreerd zijn in het groen van de buitenruimtes. Daarnaast is er voor de jongste leden van het gezin een nieuw kinderbad met een speeltuin bij gekomen.

Riu Palace Palmeras

RIU gaat door met de plannen om het gehele hotelaanbod te renoveren, rekening houdend met de wensen van de klanten en in de voorstellen voor grondige renovaties de voorkeur te geven aan design en innovatie.

Voor meer informatie:www.riu.com

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn