26-07-14
Vakantie in het Spaanse binnenland
Geplaatst op 31 juli 2012 Is je klant op zoek naar iets anders dan de Spaanse kust? Het binnenland van Spanje biedt tal van ideeŽn om een andere en originele vakantie te beleven.
CycleVlieg over mooie landschappen in een heteluchtballon, bezoek wijngaarden en oude kastelen waar je je terug waant in de tijd, ontdek de Spaanse rivieren op rondvaartboten en ervaar de landelijke leefstijl. Hieronder een paar leuke tips voor het Spaanse binnenland!

 

Familievertier in Aragón

De regio Aragón zit vol plezier en avontuur. In dit noordelijke deel van Spanje heeft je klant volop keuze aan activiteiten. Diverse themaparken in Aragón bieden vertier voor de hele familie. Daarnaast kun je je klant adviseren om een wandeling te doen in de Tena Vallei in Lacuniacha, diep in de Pyreneeën in de provincie Huesca. Met een beetje geluk spot je tijdens een drie uur durende wandeling lynxen, bokken, rendieren, wolven, wilde paarden, reeën en zelfs Europese bisons! Allen in een spectaculaire setting met weelderige vegetatie en de torenhoge pieken van de Pyreneeën op de achtergrond.

 

Pirenarium

Er wacht bovendien 27 kilometer verderop in Sabiñanigo nog een andere prachtige familieattractie op je klant: het Pirenarium. In slechts een paar uur kan de hele regio Aragón worden verkend, door middel van de 120 modellen van de bekendste gebouwen en natuurgebieden: allemaal authentieke kunstwerken. Het is een originele manier om meer te weten te komen over deze regio.

 

Buitensport

Het natuurpark ‘Ordesay Monte Perdido' is ideaal voor avontuurlijke buitensporten en het Pyreneeëngebied is een toplocatie om te skiën in eersteklas skiresorts zoals Candancú en Formigal.

 

Kijk voor meer info over de overige binnenlandse regio's en provincies in Spanje op:

Castilla-La Mancha

Madrid

La Rioja

Navarra

 

Nieuwsgierig naar alle opties voor het Spaanse binnenlandtoerisme? Kijk hier en ontdek de vele mogelijkheden!

 

Meer leren over Spanje? Het kan in de cursus.

 
Leer alles over Spanje
 
 

hpAFWil jij je kennis over Spanje bijspijkeren en alle ins-en outs leren per regio? Dan ben jij hier op het goede adres. Met één druk op de knop ben je zo op de juiste bestemming!

El Greco in 2014
 
 
Gastronomische cursus
 
 

sHet is tijd om nader kennis te maken met de historie van de bijzondere Spaanse keuken en de oorsprong van al deze lekkernijen. Als je daar geen trek van krijgt?

Algemene inlichtingen
 
 

SpanjeAlgemene gebruiken, openingstijden, maximum snelheden, etc. vind je hier! Bekijk de Algemene Inlichtingen voor een reis naar vakantieland Spanje.