03-08-15
Fadiro en Pyton slaan handen ineen
Geplaatst op 4 januari 2013 De administratieve afhandeling van gemaakte reserveringen is een belangrijk aspect rond dynamic packaging.
hartFadiro en Pyton hebben hiervoor een standaard ontwikkeld. Deze stelt gebruikers van Pyton's Waverunner Smartshopping en Hydra Smart packaging en Fadiro's BAS-systeem in staat de reserveringen automatisch te verwerken in het back-office systeem van BAS.

 

‘Hiermee kunnen reisorganisaties die aan de gang willen met dynamic packaging op een efficiënte manier het dossierbeheer en financiële afhandeling organiseren', zegt Peter Boneschansker, directeur van Pyton Communication Services.

 

Pyton is, als partner van dynamicpackaging.nl, volop bezig met nieuwe initiatieven. Wil jij weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van D-package? Klik dan hier!

 
 
 

Reisbedrijf vd toekomst

Reisbedrijf van de Toekomst
 
 

Was je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het symposium Reisbedrijf van de Toekomst? Lees dan hier nogmaals de presentaties van de inspirerende sprekers.

Sponsoren
 
 

 lo

Sponsoren uitgelicht
 
 

Peter Boneschansker van Pyton beet het spits af, daarna was het de beurt aan Johan Janssen van Transhotel. Alle sponsoren worden hier én in het blad in het zonnetje gezet.