03-08-15
Tweede persoon (bijna) gratis
Geplaatst op 21 mei 2013 Bij Neckermann kun jij vrijwel gratis op reis! De touroperator maakt het namelijk mogelijk om de tweede persoon bij een smartline booking voor slechts één euro te laten genieten van een vakantie. Dit kan alleen op aanstaande zaterdag 25 mei, dus plaats een reminder in je agenda.

NeckermannDé perfecte manier om kennis te maken met de nieuwe low-budget all inclusive formule smartline van Neckermann is de aankomende actie op zaterdag 25 mei. Boek voor jouw klant op deze dag een smartline accommodatie en de tweede persoon betaalt slechts 1 euro!  

 

Be smart, book smartline!
Op zaterdag 25 mei is het zo ver! Dan kan jij iedere tweede persoon in een smartline boeking op een all inclusive vakantie trakteren voor slechts 1 euro! Hoe? Boek op deze dag één van de 16 smartline vakanties. Kijk voor alle accommodaties en de voorwaarden op Reisbureauinfo.


Waarom smartline?

  • Veelal gratis internet in de lobby 
  • All inclusive eten en drinken 
  • Uniek colourMe! design van de centrale ruimtes 
  • IJs en vers fruit in de middag bij de smartline trolley
  • Extra smartline kwaliteitscontroles

 

Meer informatie over smartline vind je hier.

 
Aanmelden nieuwsbrief
 
 

Wil jij zoveel mogelijk op de hoogte blijven van nieuwe cursussen, prijzen, studiereizen en reisnieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van TravEcademy en jij blijft scherp.

The N Factor
 
 
N-Factor

Ook in 2013 heeft Neckermann een speciale rondeprijs voor ZRA's. Ga snel naar de website en ga voor die TNF Award 2013!

PijltjeLees meer over de N Factor

Neckermann vakantiebelevingen
 
 

NeckermannHier vind je alle vakantiebelevingen van Neckermann op een rij, inclusief het nieuwe smartline en de inspiratiemagazines!

Noviteiten
 
 

Noviteiten NeckermannNeckermann heeft voor de zomer van 2014 weer veel noviteiten, die ze graag met je delen. Meer weten? Ontdek het hier! 

Wie is wie
 
 

wie is wieWil je weten wie de mensen achter touroperator Neckermann zijn?

Nicole, Helen en Meral stellen zich graag aan je voor.