29-07-15
Belastingvrij shoppen in Samnaun
Geplaatst op 18 december 2009 Als jouw klanten denken dat het Zwitserse GraubŁnden alleen leuk is voor de wintersport, hebben ze het mis. Ook in de zomer genieten ze van de mooie natuur. Fietsen, wandelen of reizen per trein, hoe dan ook een uitgesproken kans GraubŁnden te bekijken.

SamnaunIn Samnaun kan je klant terecht voor ongerepte natuur, een gevarieerd activiteitenaanbod en winkelen.

 

Belastingvrij

Samnaun is een echt shoppingparadijs, omdat het de enige belastingvrije plek van Zwitserland is. Je klant vindt hier onder andere horloges, design brillen en parfums.

 

Wandelen

Een wandelwegennet van 250 kilometer lang viert wandelaars naar verschillende zijdalen van Samnaun en naar de toppen van de Silvretta Arena. De dubbeldekskabelbaan brengt je klant naar het startpunt van vele wandelroutes.

 

Graubünden biedt nog veel meer zomervakantieplezier. Lees daar alles over in onze cursus ‘Graubünden: Vakantiegebied nr. 1 van Zwitserland' en test je opgedane kennis in het examen.

 
Aanmelden nieuwsbrief
 
 

Wil jij zoveel mogelijk op de hoogte blijven van nieuwe cursussen, prijzen, studiereizen en reisnieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van TravEcademy en jij blijft scherp.