29-07-15
Van Rotterdam naar New York met HAL
Geplaatst op 2 december 2010 Decennia lang waren transatlantische oversteken de basis van rederij Holland America Line. En daarvan was de vaarroute Rotterdam - New York.

Rotterdam Veertig jaar geleden vaarde HAL deze route voor het laatst. Als herdenking dat Holland America Line veertig jaar geleden haar laatste trans-Atlantische oversteek maakte en verder ging als cruisemaatschappij, vaart het vlaggenschip ms Rotterdam komend jaar zomer twee keer de klassieke overtocht Rotterdam - New York.

 

Verleden

Op 3 juli 2011 vertrekt het schip uit Rotterdam en legt, als in het verleden, aan in Southampton (Engeland) voordat koers wordt gezet naar New York. De overtocht duurt 9 dagen. Op 12 juli vertrekt de ms Rotterdam uit New York voor de terugreis en maakt onderweg een stop in Cork (Ierland).

 

Voorproefje

Tijdens de trans-Atlantische cruises zijn onder meer lezingen, culinaire workshops en andere activiteiten om de 138-jarige erfenis te vieren. De bekende chefkok Cas Spijkers is aan boord op de oversteek van Rotterdam naar New York. In het Culinary Arts Center van Holland America Line verzorgt hij workshops en leren de gasten alle aspecten van koken op hoog niveau.

Op de klassieke overtocht New York - Rotterdam is chefkok Daniel Orr aanwezig, chef en eigenaar van FARMbloomington. Hij typeert zijn keuken als ‘echte gerechten voor echte mensen'.

 

Voor meer informatie over deze twee bijzondere cruises ‘de klassieke overtocht', de accommodatie aan boord en het programma, kijk op de Nederlandstalige site Hollandamerica.nl.

 
Aanmelden nieuwsbrief
 
 

Wil jij zoveel mogelijk op de hoogte blijven van nieuwe cursussen, prijzen, studiereizen en reisnieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief van TravEcademy en jij blijft scherp.

Ontdek de ms Koningsdam
 
 
Het Holland America Line Team
 
 

HALHet volledige Holland America Line sales team staat tot je beschikking om gezamenlijk cruises in je regio te promoten en je te ondersteunen bij je verkopen.

 

Stuur direct een email om in contact te komen met het sales team via salesnl@hollandamerica.com

Unique selling points
 
 

USPWat zijn de unique selling points van HAL? Laat je hierover informeren. Een film neemt jouw mee op een korte, maar indrukwekkende reis. 

Knopje Bekijk de film

Contact
 
 

Holland America Line

Otto Reuchlinweg 1110                

3072 MD  Rotterdam

0800-SAILHAL (0800-7245425)