afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

2% extra commissie - Summer Promo Expedia TAAP

Van 20 juni tot 3 juli, nodigen wij agenten uit om in te loggen in het Expedia TAAP account en uit te kijken naar Premium Plus accommodaties die geselecteerd zijn voor de promo en deze aan de klant aan te bieden met 2% extra commissie. Expedia TAAP heeft een selectie gemaakt van allerlei verschillende accommodaties wereldwijd om zo haar agenten en reizigers tevreden te stellen.

Op de Premium Plus accommodaties ontving u al het hoogste commissiepercentage...... maar Expedia TAAP heeft besloten om deze accommodaties nog aantrekkelijker te maken en hier extra commissie op te geven welke zichtbaar is via het affiliate platform!

Afhankelijk van op welk commissielevel het agentschap staat, ontvangen agenten nu tot wel 15% commissie op iedere boeking met een Premium Plus accommodatie in promotie. De promotie loopt tot 3 juli.

Expedia TAAP herinnert haar agenten er tevens aan dat pakketten met vluchten en hotels gecombineerd in één boeking ook weer beschikbaar zijn. In deze pakketten kun je ook combinaties maken met activiteiten en huurauto’s.  Commissie over pakketten wordt berekend over de totale reissom, inclusief vluchten, tax en fees!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn