afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

5% extra commissie bij Norwegian Cruise Line

Een stel aan de balie dat per schip de Baltische Staten wil verkennen? Klanten op zoek naar een cruise door de Middellandse Zee? Of iemand die alleen wil cruisen als ze in Amsterdam op kan stappen? Goed nieuws voor Nederlandse reisagenten: wie tussen 4 en 31 oktober boekt bij Norwegian Cruise Line wordt beloond met 5% extra commissie. Deze bonus geldt voor alle Europese cruises uitgevoerd met Norwegian Pearl, Norwegian Getaway en Norwegian Epic in 2019.

Nederland vaart er wel bij
Norwegian Cruise Line biedt een aantal voordelen die hun cruises extra aantrekkelijk maken. Zo heeft Norwegian Pearl Amsterdam als thuisbasis, waardoor vakantiegangers vanaf de Nederlandse kade kunnen vertrekken. Daarnaast biedt de rederij ‘Feel free’, een niet-zo-traditioneel cruiseconcept vol variatie en flexibiliteit. Het aanbod aan activiteiten, gastronomie en entertainment aan boord is breed en dat alles zonder vaste dresscodes, dinertijden of tafelschikking. Nederlandse cruisers zitten dus goed bij Norwegian Cruise Line en met 5% extra commissie varen ook Nederlandse reisagenten er wel bij.

Prachtcruise
Kevin Bubolz, Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line: “Nederland is voor ons een van de belangrijkste markten in Europa en met deze bonuscommissie willen we onze partners ter plaatse extra prikkelen. Ons product sluit goed aan bij de wensen van de Nederlandse vakantieganger, met veel flexibiliteit, vrijheid en een ruime keuze. Prachtreizen dus, en in oktober maken we het voor Nederlandse agenten nog leuker om hun klanten daarin te voorzien!”

Zie voor een overzicht van alle cruises of een digitale versie van de catalogus www.ncl.eu.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn