afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Ervaar zelf het Afrika gevoel!

De nieuwe Afrika brochure van Travel Impressions is uit. Zoals je inmiddels wellicht weet, dient deze brochure slechts ter inspiratie; het speciale Travel Impressions Afrika Conciërge Team heeft samen ruim 60 jaar ervaring in het samenstellen van de allermooiste reizen op maat naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Zij kijken écht naar wat bij de klant en zijn wensen past en presenteren een daarop afgestemd reisvoorstel op maat. Uiteraard profiteer je daarbij niet alleen van onze uitgebreide kennis van de bestemming, maar ook van de internationale inkoopkracht van Travel Impressions – de reizen worden verkocht aan klanten in 15 landen in Europa en het Midden-Oosten – en gratis extra’s die bij veel accommodaties zijn inbegrepen, zoals een fles wijn of een diner voor twee.

BOEKINGSACTIE: ONTDEK DE SMAAK VAN ZUID-AFRIKA

Met de lancering van de nieuwe brochure, lanceert Travel Impressions ook een boekingsactie voor reisagenten. Business Development Manager Annemieke Seegers: “Toen wij in aanraking kwamen met de familie Schaap en hun bijzondere verhaal hoorden, wisten wij direct dat wij daar iets mee moesten doen. In 2005 ruilden zij de bankierswereld in voor een wijnboerderij bij Stellenbosch, waar zij werkelijk fantastische wijnen op een duurzame manier produceren. Wijnen die een verschil maken en die iets teruggeven aan de lokale bevolking en de natuur. Met de opbrengst van SKAAP-wijnen is de ‘Children’s Foodure’ opgezet, een stichting die lokale kinderen voedt, kleedt en zorgt voor onderwijs. De etiketten van de flessen zijn ontworpen door onbekende lokale kunstenaars. Wij steunen graag dit mooie initiatief en bij elke Afrika boeking die je maakt in de periode 1 oktober-31 december 2019 ontvang je van ons dan ook een fles SKAAP Shiraz.

EEN STUKJE ZUID-AFRIKA IN NEDERLAND

Daarnaast maak je tijdens deze periode bij elke Afrika boeking ook kans op een verblijf van 2 nachten inclusief ontbijt in Kasteel Engelenburg op de Veluwe, een van de beste en meest sfeervolle accommodaties in Nederland. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en Zuid-Afrikaanse accenten. Het bekroonde restaurant serveert klassieke gerechten met een internationale twist en in de indrukwekkende wijnkelder vind je een keur aan gerenommeerde, veelal Zuid-Afrikaanse wijnen. Het verblijf is inclusief een high wine, waarbij je kennismaakt met enkele van deze bijzondere wijnen.

Kijk hier voor meer informatie.

Voor een vrijblijvende offerte op maat en al je andere vragen over Zuidelijk en Oost-Afrika neem je contact op met het Travel Impressions Afrika Conciërge Team:

Maandag-vrijdag 09:00-18:00 uur en op zaterdag 10:00-16:00 uur
Telefoon 020-710 9210 / email africa@travimp.com

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn