afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Summer Sale bij Buro Scanbrit!

De Scandinavische landen zijn echte natuurbestemmingen, met de meest indrukwekkende landschappen. Perfect voor avontuurlijke activiteiten midden in de natuur: kajakken en mountainbiken in Noorwegen of houtvlotvaren en op elandsafari in Zweden.

Boek bij de specialist

Buro Scanbrit is al ruim vijftig jaar dé specialist voor reizen naar Noordwest-Europa. Onze reisspecialisten kennen alle bestemmingen in Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland uit eigen ervaring. En die kennis gebruiken wij voor het samenstellen van de mooiste reizen. Daarnaast is er een ruime keuze uit een zeer gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd aanbod van (rond)reizen.
 

Summer Sale

Van 25 mei tot 25 juni is het Summer Sale bij Buro Scanbrit! Op een aantal geselecteerde rondreizen door Scandinavië en Groot-Brittannië zijn hoge kortingen van toepassing, oplopend tot wel € 350 korting per boeking! Daarnaast ontvangen klanten een gratis fotoboek om zo lekker lang na te genieten van hun vakantiefoto’s. Dus ben jij nog op zoek naar een last-minute reis voor jouw klant, kijk dan snel op www.buroscanbrit.nl/summersale.
 

Ontvang zelf een gratis fotoboek!

Wil je zelf ook lang nagenieten van jouw studiereis of vakantie? Maak dan snel twee boekingen bij Buro Scanbrit en ontvang een gratis fotoboek. Voor iedere twee nieuwe boekingen die je maakt, krijg je een unieke code waarmee je jouw persoonlijke fotoboek gratis kan samenstellen. Stuur jouw boekingen vóór 25 juni aanstaande naarsales@buroscanbrit.nl o.v.v. Summer Sale fotoboek actie.
 

Tips:

  • Boek excursies bij. Maak de vakantie nog specialer door een excursie bij te boeken. Denk aan kajakken in een fjord of het bouwen van een houtvlot! Maak de reis van je klant onvergetelijk!
  • Iedere klant die bij Buro Scanbrit een rondreis boekt ontvangt een reispakket met een (winkel)waarde van € 40. Het pakket bestaat uit een goede wegenkaart, een reisgids en een reisbeschrijving met tips en bezienswaardigheden.
  • Boek via de reisagentenlogin. Hier kan je ook de status van een boeking en de factuurdetails inzien. Via www.buroscanbrit.nl/agent kan je inloggen om toegang te krijgen tot het agentensysteem.

We helpen je graag met het vinden van een passende reis voor iedere klant en budget, of ze nu met zijn tweeën reizen of met het hele gezin! 

Bekijk hier alle Summer Sale reizen van Buro Scanbrit

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media