afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 weken geleden

Summer Sale bij Buro Scanbrit!

Een vakantie in Groot-Brittannië is afwisselend waarbij bijzondere natuur en rijke cultuur moeiteloos samengaan. Nationale parken, cultureel erfgoed,  lange stranden, historische steden en kneuterige dorpjes, je vindt het hier allemaal. Ruige kusten met hoge kliffen en diepe baaien worden afgewisseld met groene heuvels doorsneden door muurtjes van natuursteen en kleurrijke vissersdorpjes. Ierland is geliefd om haar rust, ruimte en unieke natuurschoon. 

Summer Sale Buro ScanbritSummer Sale bij Buro Scanbrit!

Ben je voor jouw klant nog op zoek naar een last-minute vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland? Tijdens de Summer Sale profiteert jouw klant van mooie kortingen! Op een aantal geselecteerde rondreizen zijn t/m 30 juni hoge kortingen van toepassing, oplopend tot wel € 250 korting per boeking! Kijk op www.buroscanbrit.nl/summersale.

Met z’n tweeën

Heb je klanten die er lekker samen op uit willen? Kijk dan naar onze verschillende rondreizen op basis van hotels of B&B's. Laat de klant genieten van mooie strandwandelingen, imposante kastelen, gezellige pubs, de leukste steden of de schitterende natuur van Groot-Brittannië en Ierland. Bekijk de Summer Saleaanbiedingen naar Groot-Brittannië en Ierland. 

Met z'n tweeënMet het gezin

Natuurlijk wil je jouw klant een onvergetelijke vakantie bezorgen. Waar kan dat beter dan in landen met veel natuur en tot de verbeelding sprekende verhalen? Op plaatsen waar koning Arthur en Harry Potter 'echt' geleefd hebben. Waar je strandkastelen bouwt of op een kasteel tot ridder geslagen wordt. Ontdek de familierondreizen met Summer Sale korting naar Groot-Brittannië en Ierland.

Tips

  • Boek excursies bij. Maak de vakantie nog specialer door een excursie bij te boeken. Denk aan een Jeep Safari door het Dartmoor National Park of een boottocht naar de Cliffs of Moher. Maak de reis van je klant onvergetelijk!
  • Met het gezinIedere klant die bij Buro Scanbrit een rondreis boekt ontvangt een reispakket met een (winkel)waarde van € 40. Het pakket bestaat uit een goede wegenkaart, een reisgids en een reisbeschrijving met tips en bezienswaardigheden.
  • Boek via de reisagentenlogin. Hier kan je ook de status van een boeking en de factuurdetails inzien. Via www.buroscanbrit.nl/agent kan je inloggen om toegang te krijgen tot het agentensysteem.

Boek bij de specialist
Buro Scanbrit is al ruim vijftig jaar dé specialist voor reizen naar Noordwest-Europa. Onze reisspecialisten kennen alle bestemmingen in Groot-Brittannië en Ierland uit eigen ervaring. En die kennis gebruiken wij voor het samenstellen van de mooiste reizen. Dat zie je terug in de ruime keuze aan een gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd aanbod van (rond)reizen met eigen auto. 

Boek Groot-Brittannië en Ierland bij de specialist

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn