afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Veel extra’s bij zomeractie van Sunair

De zomeractie van Sunair is in volle gang. Klanten krijgen gratis extra’s bij meer dan 20 steden. Daarnaast worden reisagenten die veel boeken met hun hele team beloond met een compleet verzorgde BBQ of gourmet.

De specialist in stedenreizen heeft gratis extra’s bij veel steden. Bij New York krijgt de klant bij boeking van een pakketreis, een gratis (populaire) Central Park TV & movie sites wandeltour, gratis entree tot Top of the Rock en een gratis Time to Momo stadsgids. De totale waarde is 57 euro per persoon. In Londen krijgen zij naast de Thames Cruise en Time to Momo stadsgids tevens een tweegangen maaltijd in Planet Hollywood. Ook een boottour, hop-on hop-off, wijn proeven en fietstour behoren tot de gratis extra’s. Deze gratis extra’s krijgen de klanten bij meer dan 20 steden. Bovendien zijn er ook heel veel gratis nachten.

Daarnaast beloont Sunair reisagenten en hun team met een compleet verzorgde BBQ of gourmet. Agenten dienen hiervoor tot 31 augustus voor 18 personen een pakketreis te boeken, of een minimale omzet van 10.000 euro te realiseren. Daarna kunnen zij genieten van een verzorgde BBQ of gourmet voor vijf personen. Aanmelden kan via Sjors. Nieuw is de maandbonus, waarbij op basis van omzet een maandwinnaar bekend wordt gemaakt. De winnaars maken op kosten van Sunair een Vespatour door een regio naar keuzen.

Lees meer informatie op Sjors.

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media