Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

 

 

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

PCR-test verplichting nader uitgelegd

Bekijk hier alle richtlijnen
Vanaf 23 november stelt Spanje het tonen van een negatieve PCR-test verplicht voor reizigers uit Nederland. Graag leggen we de specificaties voor je uit! Een diagnostische PCR-test is noodzakelijk, waarbij de resultaten van het originele document worden getoond met een geldigheidsduur van(...)
Lees verder

Negatieve PCR-test voor Spanje

Spanje gaat een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur verplicht stellen voor internationale reizigers uit risicogebieden. Deze nieuwe maatregel gaat in op 23 november a.s. en komt bovenop de gezondheidscontroles die momenteel al worden gedaan bij alle internationale reizigers die(...)
Lees verder

Reisadvies Canarische Eilanden weer naar geel!

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dinsdagavond het reisadvies voor de Canarische Eilanden formeel versoepeld naar kleurcode geel. Het aantal besmettingen met het coronavirus is op de Canarische Eilanden afgenomen, waardoor het reisadvies is aangepast. Dit betekent dat(...)
Lees verder

Murcia wacht op je!

Murcia kan niet wachten om jouw klanten weer te mogen ontvangen. Om ideeën op te doen, delen we graag een aantal leuke hotspots en activiteiten, want net als alle andere regio´s in Spanje, wacht ook de regio Murcia op jou! WEERZIEN IN DE REGIO MURCIA Dwalen door de stad, zonnige middagen,(...)
Lees verder

Protocollen om het toerisme in Spanje te reactiveren

De Spaanse regering heeft een akkoord bereikt met de regionale bestuurders van de Canarische Eilanden en de Balearen over een protocol om reiscorridors met Europese landen tot stand te brengen. De overeenkomst is gesloten om de mobiliteit van reizigers mogelijk te maken en het toerisme in de(...)
Lees verder