Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau
Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: http://www.spain.info/nl/

Laatste toevoegingen:

Kom naar de Spaanse Dag

De Spaanse Dag wordt dit jaar op zaterdag 22 juni gevierd in Utrecht. Ook de minder bekende aspecten van Spanje worden onder de aandacht gebracht. Er zullen op deze dag verschillende activiteiten plaatsvinden op het Domplein en het daaraan gelegen Instituto Cervantes. (...)
Lees verder

Open House Valencia

Zijn jouw klanten in Valencia tussen 3 en 5 mei? Bijzondere gebouwen openen hun deuren en dat moeten jouw klanten zeker weten! Van 3 tot 5 mei 2019 openen ook in Valencia bijzondere en kenmerkende gebouwen hun deuren. Het Open House Festival vindt al enkele jaren in diverse steden in de(...)
Lees verder

Bloemenpracht in Spanje

Festiviteiten in mei
In het voorjaar voeren bloesem en bloemen de boventoon in Spanje. Op de eilanden Mallorca en Gran Canaria begint dit eigenlijk al eind januari/begin februari wanneer de amandelbomen in bloei staan. Daarna volgen in maart de miljoenen perzikbomen op de velden van Cieza in de regio(...)
Lees verder

Alice in 7 Wonderlands

Canarische Eilanden
Laat jouw klanten in de wereld van Alice stappen en laat ze wandelen over de meest spectaculaire paden van de Canarische Eilanden. Volg haar voetstappen en laat je door betoverende landschappen voeren. “Alice in 7 Wonderlands” is een promotionele actie van de toeristische organisatie(...)
Lees verder