Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau
Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Spanje favoriete bestemming volgens TravelXL

Uit een vakantie-enquête van TravelXL blijkt dat Spanje voor de Nederlandse vakantieganger in 2020 de meest favoriete vakantiebestemming is. Met een aandeel van 21% staat Spanje op de 1ste plaats, gevolgd door Griekenland met 12%, Italië op 7% en Turkije op 5%. Opvallend is dat 23% aangeeft dit(...)
Lees verder

Spanje heeft iets speciaals voor jou

Het Spaans Verkeersbureau is deze dagen druk bezig op kantoor om degenen die voor hen belangrijk zijn een speciale kerstwens te sturen. En deze is dan ook speciaal voor jou. OPEN DE KERSTWENS
Lees verder

Catalanen in de virtuele spotlight

Onlangs vond in de Sint Olofskapel in het centrum van Amsterdam 'Catalonialand' plaats. Tijdens het evenement, dat werd georganiseerd ter viering van twee jaar cultureel toerismepromotie van Catalonië in Nederland, konden mensen virtueel kennismaken met de Spaanse regio. Zo kon men onder andere(...)
Lees verder

Handige websites over Spanje

Wil jij je graag wat meer verdiepen in Spanje? Dan kun je de volgende websites met alle informatie over Spanje raadplegen: Accommodaties   Toegankelijk toerisme   Spaanse Wijnen   Spaanse Wijnroutes   Gastronomie   Spaans Ontwerp   Statistieken: - Instituto(...)
Lees verder