Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Spanje vecht momenteel met man en macht tegen #COVID19. Op gezamenlijke en verantwoordelijke wijze. Wij zijn een groot land en spoedig kunnen wij jullie weer met open armen en gastvrijheid ontvangen. Tot dat moment, zorg goed voor jezelf en je omgeving. Dank voor de steun.  

UPDATE

  • Vanaf 22 maart middernacht geldt er een restrictie voor de toegang van reizigers via de buitengrenzen van Spanje.
  • Via de grensposten van havens en vliegveld hebben alleen Spaanse staatsburgers en personen woonachtig in Spanje toegang, naast in bepaalde andere gevallen die u hier kunt raadplegen
  • Maatregelen aan de buitengrenzen van Spanje vanwege COVID19:
  • De toegang van reizigers via de buitengrenzen in Spaanse havens en op vliegvelden wordt beperkt
  • Deze maatregel geldt vanaf 23 maart 2020 00.00 uur
  • Toegang hebben alleen: Spaanse staatsburgers en personen woonachtig in Spanje; inwoners van andere landen van de EU of Schengenlanden om naar hun woonplaats terug te keren; houders van een visum lang verblijf afgegeven door en gericht aan een lidstaat; grensarbeiders; medewerkers in de gezondheids- of ouderenzorg; werknemers belast met goederenvervoer; diplomatiek personeel; en voor naar behoren gerechtvaardigde redenen van overmacht
  • Tevens worden de grensovergangen om Spanje binnen te komen of te verlaten via de steden Ceuta en Melilla tijdelijk gesloten.

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Houd moed en hasta pronto!

Spaans Verkeersbureau: ‘Samen zullen wij het virus verslaan’
Het Spaans Verkeersbureau deelt in een boodschap haar optimisme voor de toekomst. ‘We bevinden ons momenteel in een wereldwijde crisis die geen precedenten kent, een buitengewone situatie die buitengewone maatregelen vraagt. Spanje heeft altijd al laten zien dat het kan groeien in tijden van(...)
Lees verder

Dé verrassing van de Canarische Eilanden

Het groenste eiland La Palma wint aan populariteit
La Palma blijkt ook na de Vakantiebeurs weer de verrassing van de Canarische Eilanden. Hoewel bestemmingen als Tenerife en Gran Canaria meer bekendheid genieten bij het grote publiek, bleek er tijdens de beurs veel aandacht te zijn voor het groenste eiland van de eilandengroep in de(...)
Lees verder

Wijn routes in Spanje

Hier moet je zijn voor wijn, gastronomie en cultuur!
Wijn, gastronomie en cultuur; samen vormen ze de hoofdrolspelers in de Rutas del Vino de España – Wijnroutes van Spanje; een toeristisch product van de Asociación Española de Ciudades del Vino (ACEVIN). Deze vereniging van Spaanse wijnsteden wil met door deze wijnroutes de essentie van het(...)
Lees verder