Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR-code

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

QR-code voor Spanje

#SpainAwaitsYou #Spanje
Komen jouw klanten naar Spanje per vliegtuig of per boot? Wijs ze dan op de QR-code. Door deze aan te vragen, kunnen ze bij aankomst langs de gezondheidscontrole! We leggen de procedure in deze video uit: Meer informatie #SpainAwaitsYou #Spanje
Lees verder

Nu officieel: vakantie naar Spanje kan weer!

Het was al eerder aangekondigd, maar sinds afgelopen weekend kan er weer vanuit Nederland naar Spanje worden gereisd. Spanje heeft de grenzen geopend voor reizigers uit de EU-landen en Schengenlanden. Op basis daarvan heeft het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor(...)
Lees verder

Natuurparken in alle vier de windstreken

Spanje nodigt je uit!
Verbazingwekkende natuur; dat heeft Spanje in overvloed en met name als het gaat om de 131 natuurparken vol van kleur, schone lucht en vergeten geuren. Een omgeving heel anders dan die waarin wij dagelijks leven. Je vindt ze van noord tot zuid, van oost tot west en op de eilanden. De(...)
Lees verder