Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Fitur Madrid overtreft de verwachtingen

Fitur, de internationale toerismebeurs in Madrid, heeft alle verwachtingen overtroffen. Er waren in totaal 111.193 bezoekers. Op de eerste drie dagen voor ‘trade-only’ werden 81.193 vakbezoekers uit 127 landen geteld. De beursorganisatie had op 62.000 vakbezoekers gerekend. Daarnaast(...)
Lees verder

Fitur Madrid 2022 gaat door

De Fitur Madrid, die gepland staat van 19 tot en met 23 januari, gaat door. Dat heeft Ifema Madrid, de organisator van de beurs, op zijn website bevestigd. Alle betrokken instanties hebben unaniem ingestemd met het houden van de toerismebeurs, waaronder de Spaanse regering,(...)
Lees verder

Winnaars Spaans verwenpakket bekend!

Afgelopen weken maakte je kans op het winnen van een uitgebreid pakket vol Spaanse lekkernijen door deelname aan de cursus 'Culturele routes door Spanje'. Het Spaans Verkeersbureau gaf drie heerlijke pakketten weg en inmiddels zijn de gelukkige winnaars bekend.   Door de cursus(...)
Lees verder

Heilig Jaar, Año Xacobeo, ook in 2022

Het komende jaar 2022 zal voor het tweede achtereenvolgende jaar een Heilig Jaar, Año Xacobeo, zijn; iets wat tot nu toe nog nooit is voorgekomen in de geschiedenis. Vanwege dit bijzondere feit zal het openen van de Puerta Santa van de kathedraal van Santiago de Compostela live uitgezonden(...)
Lees verder

Een gastronomische reis door de Costa del Sol

Van de mediterrane keuken van de kust tot de typische producten en gerechten van het binnenland: de gastronomie van Málaga is zeer rijk aan verscheidenheid en smaken. Restaurants, ‘chiringuitos’ (strandtentjes), tapasbars en chefs met Michelinsterren maken van de provincie Málaga het nirwana(...)
Lees verder