Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

COVID-19 bijstandsverzekering verlengd op Canarische Eilanden

De regionale overheid van de Canarische Eilanden heeft de speciale COVID-bijstandsverzekering voor toeristen van AXA met een jaar verlengd. De Canarische Eilanden waren in augustus 2020 de eerste Spaanse regio die aan de toeristen een speciale verzekering boden vanwege COVID-19. Onlangs heeft(...)
Lees verder

Je verdient Andalucía en Regio Valencia

Op vrijdagmiddag 16 juli vond in de Beachclub & Strandtent Twins in Scheveningen de presentatie 'Je verdient Andalucía en Regio Valencia' plaats, georganiseerd door de toeristische organisaties Consejería de Turismo de la Junta de Andalucía en Turisme Comunitat Valenciana en het Spaans(...)
Lees verder

Campagne Andalusië, regio Valencia en Turespaña

De toeristische organisaties Consejería de Turismo de la Junta de Andalucía en Turisme Comunitat Valenciana bundelen hun krachten met het Spaans Verkeersbureau in een gezamenlijke Facebook-campagne ter promotie van de last-minute reserveringen in de maand juli.  De uitingen van(...)
Lees verder

Nieuwe campagne 'Je verdient Spanje'

Voorbereiding op reactivering van de toeristische sector
Spanje heeft de nieuwe campagne 'Je verdient Spanje' gelanceerd met als doel de positie van Spanje wederom als favoriete vakantiebestemming te plaatsen in de voornaamste toeristische uitgaande markten. De minister van Industrie, Handel en Toerisme, Reyes Maroto, en de directeur-generaal(...)
Lees verder

Alles op een rij met nieuwe online tool Travelsafe

Maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen
Turespaña presenteert een nieuwe online tool met informatie over alle maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen. Turespaña lanceert binnen de microsite Travelsafe van de toeristische website van Spanje www.spain.info een functionaliteit waar internationale toeristen die naar(...)
Lees verder