Bestemmingen

Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau
Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: http://www.spain.info/nl/

Laatste toevoegingen:

Meer Nederlanders naar Valencia

Valencia heeft vorig jaar meer Nederlandse bezoekers ontvangen dan het jaar ervoor. In 2018 telde de stad ruim 127.000 bezoekers uit Nederland, een plus van 17,2 procent. De stad aan zee is populair vanwege zijn brede culturele- en gastronomische aanbod, 300 dagen per jaar zon, het goede fiets-(...)
Lees verder

Ontdek het nieuwe park in Valencia

Geniet er van de rust!
Een deel van het nieuwe Parque Central de Valencia is onlangs opengesteld voor het publiek. Niet alleen de inwoners van Valencia, maar ook de bezoekers hebben al jaren uitgekeken naar de opening van dit nieuwe park. Dit gedeelte van het park, met een oppervlakte van bijna 11 hectare, ligt(...)
Lees verder

Denk eens aan de Balearen

Ook in de winter!
Dat je op de Canarische Eilanden goed kunt overwinteren, is wellicht bekend. Maar denk ook eens aan de Balearen. Deze eilanden zijn in de wintermaanden een goede bestemming om een aantal dagen door te brengen. Eerlijk is eerlijk, heel warm is het er dan niet, maar de gemiddelde dagtemperatuur(...)
Lees verder

Almería gastronomische hoofdstad van Spanje in 2019

Almería heeft op 24 januari jl. tijdens de beurs FITUR in Madrid, officieel het stokje overgenomen van de stad León als Gastronomische Hoofdstad van Spanje. Gedurende heel 2019 valt de stad Almería deze titel ten deel. Zoals Ferran Adrià zegt: “Sin buena gastronomía, no hay turismo de calidad” (...)
Lees verder