Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

 

 

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Tenerife Walking Festival dit jaar online

Ontdek Tenerife vanuit je eigen huis!
Van 12 tot 19 maart a.s. vindt de zesde editie plaats van het Tenerife Walking Festival (TWF). Het doel van het festival is het promoten van alle wandelmogelijkheden op het eiland en tegelijkertijd de bewustwording en het respect voor de natuur te vergroten. Dit internationaal georiënteerde(...)
Lees verder

Gratis e-boeken Costa Brava-Girona

Het begon met een paar maar inmiddels is de collectie gratis e-boeken op de website van de Tourism Board Costa Brava-Girona aardig uitgebreid. En bijna allemaal zijn ze beschikbaar in het Engels. Gratis thematische e-boeken met fiets- en wandelroutes, wijn en wijntoerisme en well(...)
Lees verder

Wijntoerisme bij de Spaanse hoofdstad!

Ruta del Vino de Madrid
De erkenning van de wijnroute Ruta del Vino de Madrid door de vereniging van Spaanse wijnsteden Asociación Española de Ciudades del Vino (ACEVIN) is een feit. Met deze toekenning komt het totaal van wijntoerisme-bestemmingen in Spanje op 32. Deze nieuwe wijnroute van Madrid volgen,(...)
Lees verder

Horeca op Mallorca mag deuren weer openen

Op Mallorca mogen restaurants, cafés en pubs na zeven weken hun deuren weer openen. Dat is het gevolg van de aanzienlijk verbeterde besmettingssituatie op het eiland. Dinsdag kunnen de horecagelegenheden weer gasten ontvangen in hun buitenruimtes, zo heeft premier Francina Armengol van de(...)
Lees verder

Culturele routes door Spanje

Dompel jezelf onder in een cultuur vol oude historie en artistieke rijkdom. We nodigen je van harte uit om cultureel Spanje te ontdekken door zijn ongelooflijke routes. ¡Bienvenido!   Foto's: Turespaña.
Lees verder