Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Alleen maar lekkers uit Spanje!

¡Buen provecho!
Het is niet vreemd dat het Spaanse woord 'tapas' ook in vele andere talen gewoon 'tapas' is. Want eigenlijk is er geen vertaling om de kleine lekkernijen aan te duiden. Dé lekkerste en de leukste Spaanse gewoonte: tapas eten! Deze kleine porties eten zijn zo beroemd geworden, dat(...)
Lees verder

Update vol leuks!

Helaas heeft Spanje sinds eind augustus weer de kleurcode ´oranje´ gekregen van de Nederlandse overheid. Reizen naar Spanje - behalve noodzakelijke reizen - zit er dus helaas voorlopig niet in maar wij willen je toch graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en vast wat ideëen en(...)
Lees verder

Coronaverzekering voor alle bezoekers

Primeur Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden zijn de eerste regio in Spanje die alle bezoekers tegen extra kosten verzekert in het geval van een Corona-virusinfectie tijdens een vakantie op de eilanden. Dit omvat de terugvlucht, quarantainevoorziening en medische kosten. Dat zei de regionale minister van(...)
Lees verder