Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

#SpanjeWachtOpJe

#SamenDromen
#TienRedenenVoorSpanje
#SpainWillWait
#StaySafe 

QR CODE

Contactinformatie

Spaans Verkeersbureau

Open ma. t/m vr.: 10.00 - 14.30 uur
Tel. (070) 346 59 00
E-mail: info_spanje@tourspain.es
Website: www.spain.info

Laatste toevoegingen:

Invullen Spain Travel Health formulier niet meer nodig

Er is een belangrijke wijziging van kracht geworden voor het reizen naar Spanje per vliegtuig of boot. Indien men in het bezit is van een geldig digitaal COVID-certificaat van de Europese Unie of gelijkwaardig is er geen aanvullende documentatie vereist, noch bij het instappen, noch bij de(...)
Lees verder

Sierra de Grazalema voor een familiedagje uit

Als je op zoek bent naar een bestemming voor een familie-uitje waar je 100% van de natuur en rust kunt genieten, maar waar je tegelijkertijd leuke activiteiten met (klein-)kinderen kunt ondernemen, van spannende geschiedenis en heerlijke gastronomie kunt genieten, dan zal het(...)
Lees verder

Mobiele app voor route Camino del Cid

Het Camino del Cid Consortium heeft een mobiele reisapplicatie gelanceerd. Een zeer handig hulpmiddel met 4.500 nuttige en handige georeferentie-punten. Hiermee weet je als je de route Camino del Cid volgt te allen tijden waar je je bevindt, wat de bezienswaardigheden zijn(...)
Lees verder

Fitur Madrid overtreft de verwachtingen

Fitur, de internationale toerismebeurs in Madrid, heeft alle verwachtingen overtroffen. Er waren in totaal 111.193 bezoekers. Op de eerste drie dagen voor ‘trade-only’ werden 81.193 vakbezoekers uit 127 landen geteld. De beursorganisatie had op 62.000 vakbezoekers gerekend. Daarnaast(...)
Lees verder

Fitur Madrid 2022 gaat door

De Fitur Madrid, die gepland staat van 19 tot en met 23 januari, gaat door. Dat heeft Ifema Madrid, de organisator van de beurs, op zijn website bevestigd. Alle betrokken instanties hebben unaniem ingestemd met het houden van de toerismebeurs, waaronder de Spaanse regering,(...)
Lees verder