Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden
27 feb

Presentatie: Cultureel erfgoed & gecertificeerde wijnroutes in Castilla y León

De afdeling Cultuur en Toerisme van de Autonome Regio Castilla y León heeft het genoegen je uit te nodigen voor de presentatie: Cultureel erfgoed en gecertificeerde wijnroutes op de fiets door Castilla y León. Kom je ook (culinair) genieten op donderdag 27 februari in het Instituto Cervante in Utrecht?

Castilla y León, het culturele en gastronomische hart van Spanje. Tijdens de presentatie zullen wij u informeren over de 8 gebouwen en plekken in Castilla y León die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan; over de prachtige historische wegen vol met culturele erfenis die deze regio rijk aan gastronomie en wijn doorkruisen, zoals de 8 gecertificeerde wijnroutes (Arlanza, Arribes del Duero, Cigales, El Bierzo, Ribera del Duero, Rueda, Sierra de Francia en Toro) aantonen en over de aantrekkelijke routes per fiets in deze regio.

Aanmelden
Wil je bij deze presentatie aanwezig zijn, dan moet je je vóór 18 februari a.s. aanmelden. Aangezien het aantal deelnemers helaas beperkt is, zul je een bevestiging van ons ontvangen als je op de gastenlijst staat. Na de presentatie zal er een proeverij zijn van gastronomische producten met beschermde oorsprongsbenaming uit de Regio Castilla y León.

Datum & tijd: Donderdag 27 februari 2020, 18.30 uur

Locatie: Instituto Cervantes, Domplein 3, 3512 JC Utrecht

Graag tot dan!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn