Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 dagen geleden

Tienduizend kastelen

Spanje heeft meer dan 10.000 kastelen en forten, uit verschillende periodes en diverse bouwstijlen, ommuurd of vorstelijk van aard, van perfect bewaard gebleven tot slechts enkele overblijf

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 dagen geleden

Camino del Cid nu ook voor gravelfietsen

De hausse in fietsen in Europa heeft geleid tot de opkomst van nieuwe soorten fietsen en manieren om aan fietstoerisme te doen.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Paisaje de la luz in Madrid

Het landschap van het licht

Paisaje de la Luz (het landschap van het licht) in Madrid is onlangs ingeschreven op de UNESCO Werelderfgoedlijst onder de categorie Culturele Landschappen.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

COVID-19 bijstandsverzekering verlengd op Canarische Eilanden

De regionale overheid van de Canarische Eilanden heeft de speciale COVID-bijstandsverzekering voor toeristen van AXA met een jaar verlengd.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Je verdient Andalucía en Regio Valencia

Op vrijdagmiddag 16 juli vond in de Beachclub & Strandtent Twins in Scheveningen de presentatie 'Je verdient Andalucía en Regio Valencia' plaats, georganiseerd door de toeristische orga