Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Alles op een rij met nieuwe online tool Travelsafe

Maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen

Turespaña presenteert een nieuwe online tool met informatie over alle maatregelen en vereisten om naar en door Spanje te reizen.

Turespaña lanceert binnen de microsite Travelsafe van de toeristische website van Spanje www.spain.info een functionaliteit waar internationale toeristen die naar Spanje willen reizen, kunnen zijn wat de reisrestricties vanwege COVID-19 in Spanje zijn, alsmede de toegangsvereisten en welke vereisten er zijn om na afloop van het bezoek naar hun eigen land terug te keren.

Travelsafe biedt nu een informatiesysteem over de reisrestricties vanwege COVID-19 dat permanent wordt bijgewerkt met de noodzakelijke informatie om vanuit 50 landen naar Spanje te kunnen reizen.

Het doel van dit initiatief is om de reiziger te helpen zijn reis naar Spanje op een zo veilig mogelijk manier te laten plaatsvinden en alle beschikbare informatie te geven betreffende COVID-19 maatregelen en vereisten, zoals PCR-testen en quarantaine maar ook voorzorgsmaatregelen en vereisten voor, tijdens en na de reis. De informatie is beschikbaar in de Spaanse, Engelse, Franse en Duitse taal.

De toerist die Spanje wil bezoeken kan zo te weten komen wat de vertrekvereisten uit zijn land van herkomst zijn, de vereisten om Spanje binnen te mogen, de algemene maatregelen die er in Spanje zijn, alsmede welke vereisten er zijn om na afloop van het bezoek aan Spanje weer naar zijn eigen land te kunnen terugreizen. Ook kan men hier gedetailleerde informatie vinden over de specifieke maatregelen die van kracht zijn in de verschillende autonome regio’s.

De informatie is van toepassing voor in totaal vijftig landen waaronder Argentinië, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, China, Cyprus, Colombia, Costa Rica, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Saudi-Arabië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten en Zuid-Korea. Aan deze bestemmingen zijn toegevoegd Ierland, India, Israël, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Mexico, Nederland, Peru, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Roemenië, Rusland, Turkije, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland.

Communicatie-stragegie Travel Safe. Travel again
De microsite Travelsafe is het fundamentele onderdeel van de communicatiestrategie van Turespaña Travel Safe. Travel again. Een strategie ontworpen om het gevoel van veiligheid van Spanje als toeristische bestemming te versterken, het vertrouwen van de reiziger terug te winnen en duidelijk te maken dat Spanje een veilige bestemming is. In december 2020 is men met deze strategie begonnen en er zal mee door worden gegaan totdat de situatie wat betreft internationale reizen weer genormaliseerd is.

Samen met de nieuwe interactieve functionaliteit van Travelsafe zal Turespaña de verspreiding van de berichten op de sociale media dat men veilig naar Spanje kan reizen, gaan versterken door een campagne met influencers uit Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Portugal die hun volgers zullen uitnodigen om de Travel Safe microsite te bezoeken zodat zij zelf kunnen zien dat hier alle noodzakelijke informatie te vinden is om een reis naar Spanje te plannen.

Tevens zal een SEM-campagne (zoekmachinemarketing) worden gelanceerd om de Travelsafe-microsite te positioneren in zoekmachines van de belangrijkste uitgaande toeristische markten.

De Travelsafe-microsite is onderdeel van de officiële toeristische website van Spanje www.spain.info en is in negen talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans en Spaans). Sinds de lancering is de microsite al meer dan 2.000.000 keer bezocht. Naast het nieuwe systeem met de interactieve kaart die vandaag in werking is gesteld, biedt de Travelsafe-microsite uitgebreide informatie over hoe u vandaag de dag kunt reizen en het risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken. Diverse ‘hulpmiddelen’ zoals downloadbare checklists, artikelen, downloadbare infographics, video's en handleidingen voor de preventie van besmetting die de Spaanse toerismesector heeft aangenomen staan tot eenieders beschikking op de Travelsafe-mircosite.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn