Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Campagne Andalusië, regio Valencia en Turespaña

De toeristische organisaties Consejería de Turismo de la Junta de Andalucía en Turisme Comunitat Valenciana bundelen hun krachten met het Spaans Verkeersbureau in een gezamenlijke Facebook-campagne ter promotie van de last-minute reserveringen in de maand juli. 

De uitingen van deze gezamenlijke actie waarbij het relax-vakantie-plusconcept in combinatie met gastronomie, cultuur, natuur en buitenactiviteiten in beide autonome regio´s wordt gepromoot, vinden de hele maand juli plaats en zijn gebaseerd op de campagne ;'Je verdient Spanje'. Het accent wordt ook gelegd op vakantiemogelijkheden in open ruimtes en minder drukke plekken. 

     

De campagne wordt onder de aandacht gebracht door middel van berichten op Facebook en nieuwsbrieven aan personen werkzaam in de toeristische sector en aan consumenten. Nederlandse touroperators en onafhankelijke reisagenten werken mee aan deze campagne. In de Facebook-berichten wordt doorverwezen naar de website opreisdoorspanje.nl. Via deze website kan men zich aanmelden voor een online informatie-event dat uitgezonden zal worden op Facebook en Youtube met presentaties over beide regio´s. Voor geïnteresseerden is er ook de mogelijkheid om live deel te nemen, altijd met inachtneming van de in Nederland geldende gezondheidsmaatregelen. 

Het live evenement zal niet alleen bestaan uit presentaties door beide autonome regio´s maar er zullen ook twee flamenco-optredens en een show cooking van paella valenciana met tapasproeverij zijn. Iedereen die zich heeft aangemeld kan bovendien een week lang deelnemen aan een quiz met vragen over de inhoud van de presentaties en daarmee kans maken op verschillende leuke prijzen.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn