Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

COVID-19 bijstandsverzekering verlengd op Canarische Eilanden

De regionale overheid van de Canarische Eilanden heeft de speciale COVID-bijstandsverzekering voor toeristen van AXA met een jaar verlengd.

De Canarische Eilanden waren in augustus 2020 de eerste Spaanse regio die aan de toeristen een speciale verzekering boden vanwege COVID-19. Onlangs heeft men besloten deze verzekeringsmogelijkheid met een jaar te verlengen tot augustus 2022.

Deze polis van de verzekeringsmaatschappij AXA wordt door de Canarische Eilanden kosteloos aangeboden aan zowel nationale als internationale toeristen en dekt de eventuele kosten m.b.t. COVID-19. Het is geen verzekering die je als particulier kunt afsluiten maar een aanvullende bijstandsverzekering. Deze verzekering vervangt dus niet een eigen particuliere (reis)verzekering. De dekkingen die vallen onder de AXA COVID-19 verzekering gelden enkel en alleen in het geval de verzekerde geen andere verzekeringsdekking heeft waarop hij/zij aanspraak kan maken. Alle omstandigheden waarvan de verzekerde voorafgaand aan het begin van de reis op de hoogte was, worden uitgesloten.

Deze speciale verzekeringspolis geeft dekking aan alle toeristen op de Canarische Eilanden die in erkende toeristische accommodaties verblijven en die tijdens hun verblijf positief testen op COVID-19. Dit geldt ook voor meereizende familieleden. De verzekering dekt o.a. medische kosten, repatriëring om gezondheidsredenen en verlengd verblijf vanwege quarantaine (maximaal 15 dagen).

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn