Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Fitur Madrid 2022 gaat door

De Fitur Madrid, die gepland staat van 19 tot en met 23 januari, gaat door. Dat heeft Ifema Madrid, de organisator van de beurs, op zijn website bevestigd.

Alle betrokken instanties hebben unaniem ingestemd met het houden van de toerismebeurs, waaronder de Spaanse regering, de regionale regering van Madrid, de gemeenteraad van Madrid en de Wereldorganisatie voor Toerisme UNWTO. Het laten doorgaan van de Fitur is de beste manier om de toeristische sector in kritieke tijden te ondersteunen en bij te dragen aan volledig herstel en de terugkeer naar de normale gang van zaken zoals het was vóór de pandemie, zegt de organisatie.

Ifema Madrid gaat extra hygiënecontroles en veiligheidsmaatregelen hanteren. Bezoekers uit de EU moeten een vaccinatiebewijs tonen. Deelnemers uit andere landen moeten voldoen aan dezelfde voorwaarden die gelden om de QR-code van Spain Health te verkrijgen om het land binnen te komen. Op de beurs is een geautomatiseerd systeem om de drukte in alle acht hallen te meten, het dragen van mondkapjes is verplicht, er zijn temperatuurcontroles en een ventilatiesysteem dat elke 20 minuten de lucht ververst.

´De industrie heeft de afgelopen maanden al haar enorme veerkracht getoond. Deze Fitur markeert een keerpunt in de toeristenindustrie´, zegt José Vicente de los Mozos, voorzitter van Ifema Madrid. ´Het zal een grote impact hebben op de toeristische sector en ervoor zorgen dat we een groot evenement in een veilige omgeving kunnen organiseren. We zijn optimistisch dat de industrie dit jaar wereldwijd zal herstellen.´ Fitur 2021 was een hybride event dat in mei 2021 werd gehouden, met ruim 62.000 fysieke bezoekers en 40.000 online bezoekers.

Foto: Fitur
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn