Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Je verdient Andalucía en Regio Valencia

Op vrijdagmiddag 16 juli vond in de Beachclub & Strandtent Twins in Scheveningen de presentatie 'Je verdient Andalucía en Regio Valencia' plaats, georganiseerd door de toeristische organisaties Consejería de Turismo de la Junta de Andalucía en Turisme Comunitat Valenciana en het Spaans Verkeersbureau.

Het was voor het eerst sinds ruim meer dan een jaar dat het Spaans Verkeersbureau een live event organiseerde waarbij een select gezelschap live aanwezig kon zijn (op uitnodiging en geheel conform de huidige coronamaatregelen). En zelfs het weer werkte mee waardoor de aanwezige gasten op een zonnig terras konden genieten van Agua de Valencia, Spaanse tapas, uitleg over en proeverij van Jamón Ibérico, videopresentaties over Andalucía en de Regio Valencia en tot slot een heerlijke paella, ter plaatse bereid in een grote ´paellera´.

Beide videopresentatie werden ook uitgezonden via de Facebook- en YouTubekanalen van het Spaans Verkeersbureau, zodat degenen die helaas niet bij het live event aanwezig konden zijn ook geïnformeerd werden over al het moois dat er te zien en doen is in beide regio´s. Via de website opreisdoorspanje.nl kon men zich hiervoor aanmelden. Iedereen die zich had aangemeld, zowel voor het online event als het live bijwonen, kan bovendien nog tot vrijdag 23 juli 12.00 uur deelnemen aan een quiz met vragen over de inhoud van de presentaties en daarmee kans maken op verschillende leuke prijzen.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn