Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Nu officieel: vakantie naar Spanje kan weer!

Het was al eerder aangekondigd, maar sinds afgelopen weekend kan er weer vanuit Nederland naar Spanje worden gereisd. Spanje heeft de grenzen geopend voor reizigers uit de EU-landen en Schengenlanden.

Op basis daarvan heeft het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies voor Spanje op zondag 21 juni aangepast van oranje naar geel. Voor de meeste andere EU-landen was dat al op 15 juni gebeurd.

Spanje laat weer (toeristische) reizigers toe, schrijft Buitenlandse Zaken. De in- en uitreisbeperkingen zijn opgeheven, maar het kan zijn dat u aan de grens op symptomen wordt gecontroleerd. De lokale maatregelen die genomen waren tegen de verspreiding van het coronavirus zijn ook versoepeld. Daarom is de kleurcode van het land aangepast van ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen) naar ‘geel’ (let op: er zijn veiligheidsrisico’s). U kunt op vakantie naar Spanje maar blijf waakzaam. Bij een nieuwe uitbraak kan de situatie lokaal plotseling veranderen. Volg altijd de Nederlandse en de lokale coronaregels op.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn