Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Spaans Verkeersbureau kijkt terug op een geslaagd Delicious València

Donderdagavond 11 november genoot het Spaans Verkeersbureau samen met reisprofessionals van Valencia als gastronomische bestemming. Een klein stukje van Valencia kwam naar Eindhoven tijdens de presentatie van de stad als gastronomische bestemming.

 

In restaurant Zarzo in Eindhoven bereidden de chefs Adrián Zarzo, ook afkomstig uit Valencia, en Begoña Rodrigo van restaurant La Salita uit Valencia een heerlijk quatre-mains menu. Beide chefs hebben een Michelinster.

Alle producten die werden gebruikt, inclusief de wijn, zijn meegebracht uit de regio Valencia. Seizoensproducten van het Valenciaanse land. Geserveerd op borden gemaakt door de keramiste Mónica Gracia. De wijnen die geserveerd werden zijn beschikbaar gesteld door DO Utiel Requena en DO Valencia, alle wijnen met oorsprongsbenaming. En binnenkort zullen er nog meer Michelinsterren stralen in Valencia als daar het Michelin-gala plaatsvindt.

         

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn