Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Update vol leuks!

Helaas heeft Spanje sinds eind augustus weer de kleurcode ´oranje´ gekregen van de Nederlandse overheid. Reizen naar Spanje - behalve noodzakelijke reizen - zit er dus helaas voorlopig niet in maar wij willen je toch graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en vast wat ideëen en inspiratie geven voor de toekomst of om vanuit huis te genieten van Spanje! 

STREAMING BIENAL DE FLAMENCO
Om zoveel mogelijk mensen toch mee te laten genieten van de 21ste editie van de Bienal de Flamenco de Sevilla zullen dit jaar, vanwege de coronacrisis, een zevental optredens – live en ook nog achteraf - te zien zijn via het Youtube-kanaal van de Bienal.

GRANADA GEOPARK UNESCO
Na twee jaar werken en inspanningen is het spectaculaire Geoparque de Granada toegevoegd aan het UNESCO Wereldnetwerk van Geoparken. De wereldwijde netwerk omvat 148 gebieden; 15 ervan bevinden zich in Spanje en van die 15 zijn er vier gelegen in de autonome regio Andalusië.

VOORUITBLIK OP 2021
Wij blikken vast vooruit op 2021: een 'Año Jacobeo' voor de pelgrimsroute Camino de Santiago en de viering van 800 jaar kathedraal van Burgos. Beide feestelijkheden gaan uiteraard gepaard met een uitgebreid programma van concerten, lezingen, tentoonstellingen, enz.

CULTUUR VANUIT JE LUIE STOEL
Denkt u nog wel eens terug aan dat ene monument of museum dat u in Spanje heeft bezocht of wilt u vast voorgenieten, helaas nog even wachtend op de tijd dat reizen naar Spanje weer mogelijk is? En u hoeft hiervoor niet eens uit uw luie stoel te komen.

Kijk hier voor meer informatie en inspiratie op de geheel vernieuwde website spain.info.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn