Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Strijd jij mee voor de titel 'Beste ZRA van 2020-2021'? Meld je dan hier aan!
Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Verkiezing 2020 winnaars bekend!

GEFELICITEERD!
Op de Vakantiebeurs Vakdag op woensdag zijn de winnaars van de ZRA Verkiezing 2020 bekendgemaakt. Namens TravMagazine en de sponsoren van de verkiezing, van harte! De winnaars gaan in maart mee op de winnaarsreis naar Indonesië, mogelijk gemaakt door de Jong Intra Vakanties, Singapore Airlines(...)
Lees verder

‘ZRA is voor de consument geen bekend begrip’

Personal Touch Travel (PTT) heeft voor de eerste keer een stand op de Vakantiebeurs, tevens als enige ZSO. Voor PTT een mooie kans om te laten zien aan de klant wat een ZSO en ZRA te bieden hebben. ‘Dat is voor veel mensen nog niet duidelijk.’ Lianne Schilderman, marketing en communicatie bij(...)
Lees verder

Meld je aan voor 2020-2021!

Wil jij verzekerd zijn van deelname aan de ZRA verkiezing van 2020/2021? Meld je dan nu alvast aan!   Laden…
Lees verder