Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Strijd jij mee voor de titel 'Beste ZRA van 2020-2021'? Meld je dan hier aan!
Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Webmagazine 60

Vers van de pers!
In dit ZRA Webmagazine:   1. Dit zijn ze: de winnaars van de ZRA Verkiezing! 2. 'Verkiezing geeft identiteit aan jong beroep' 3. De karakters van Bali 4. It's more fun in the Philippines 5. Noord-Ierland ontdekken? Yes, please! 6. De stedentrip-tips van de experts ...En(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine 60

Vers van de pers!
In dit ZRA Webmagazine: 1. Dit zijn ze: de winnaars van de ZRA Verkiezing! 2. 'Verkiezing geeft identiteit aan jong beroep' 3. De karakters van Bali 4. It's more fun in the philippines 5. Noord-Ierland ontdekken? Yes, please! 6. De stedentrip-tips van de experts ...En nog(...)
Lees verder

Travel Counsellors zamelt flink geldbedrag in voor Australië

Travel Counsellors organiseerde op 10 januari wereldwijd de actie ‘Supporting Australia’ waarbij zij zich wilden inzetten om bij te dragen aan de vele reddingwerkzaamheden en hulpacties voor iedereen die getroffen is door de natuurramp in Australië. Er werd een inzamelingscampagne opgezet en(...)
Lees verder

ZRA Verkiezing 2020 winnaars bekend!

GEFELICITEERD!
Op de Vakantiebeurs Vakdag op woensdag zijn de winnaars van de ZRA Verkiezing 2020 bekendgemaakt. Namens TravMagazine en de sponsoren van de verkiezing, van harte! De winnaars gaan in maart mee op de winnaarsreis naar Indonesië, mogelijk gemaakt door de Jong Intra Vakanties, Singapore Airlines(...)
Lees verder