Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Strijd jij mee voor de titel 'Beste ZRA van 2019-2020'? Lees hier alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied!
 


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Webmagazine - editie 59

In dit ZRA Webmagazine:   1. Dit kan Vuelandia voor jou betekenen... 2. De finalisten zijn bekend, op naar de laatste ronde! 3. The Travel Club bestaat tien jaar 4. Europa-Park opent nieuw park: Rulantica 5. Next stop: Valletta! 6. Hanteer jij een standaard uurtarief?  (...)
Lees verder

De finalisten zijn bekend!

ZRA Verkiezing
De battle is achter de rug en dat betekent dat de ontknoping van de ZRA Verkiezing 2020 nadert. In de afgelopen periode zijn de ZRA’s beoordeeld op een reisvoorstel, klantonderzoek, vragenlijst, marketingcase en battle opdracht. De jury heeft voor een moeilijke taak gestaan, maar de finalisten(...)
Lees verder

Travel Counsellors viert jubileum met grootste conferentie ooit

Travel Counsellors bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd vorig weekend groots gevierd tijdens de internationale conferentie in Manchester waar veel van de 1.900 Travel Counsellors uit Engeland, Ierland, Nederland, België, Australië, Zuid-Afrika en Dubai en leveranciers uit de hele wereld bij(...)
Lees verder

Vijf nieuwkomers voor Mijn Reiskennis

In één keer!
Mijn ReisKennis heeft per 1 november vijf nieuwe ondernemers aangesloten als ZRA. Zij zijn afkomstig van Reisbureau Kroeze/D-rt Groep. ‘Zij kiezen voor een kleine, persoonlijke en professionele ZSO, met daarnaast ook nog de expertise van een eigen touroperator, Best of Travel, en de vijf eigen(...)
Lees verder