Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA VERKIEZING 2020!

Wil jij zeker zijn van deelname aan de ZRA Verkiezing van 2020?
Schrijf je dan alvast in en blijf op de hoogte!


ZRA KICK-OFF SYMPOSIUM

Verzeker jezelf van een plek tijdens het Kick off symposium op donderdag 12 september, waar interessante sprekers de vier belangrijke aspecten van het ZRA-vak belichten: Sales, Marketing, Ondernemerschap en Financiën! 
 

Laatste toevoegingen:

Goede zomer voor Travel Counsellors

Travel Counsellors blikt nu al terug op een succesvolle zomer. In de maanden juli en augustus hebben zowel Travel Counsellors Nederland als België ruim 17 procent meer geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. De afgelopen zomer was er zelfs sprake van 43 procent groei in Nederland en 23(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine

#56
Er staat weer een nieuwe ZRA Webmagazine voor je klaar! In dit ZRA Webmagazine: 1. Maak jij tijd voor prioriteit?  2. Untamed Travelling geeft een gratis upgrade... 3. The city that never sleeps: Las Vegas 4. Netwerk uitbreiden? Dan is dit iets voor jou... 5. Dominicaanse Republiek: dit(...)
Lees verder

In hoeverre bepaalt jouw klant jouw tijd

Tijd voor prioriteit
Je tijd goed plannen. Daar draait het vooral om als je effectief met je tijd om wilt gaan. Tenminste, dat zeggen de time-management goeroes. Maar eigenlijk draait het bij time-management vooral om ‘zelfmanagement’. Tijdens de ZRA verkiezing, die tijdens het Kick-off symposium op 12 september(...)
Lees verder

ZRA Kick-off symposium

Tijdens het Kick off symposium belichten interessante sprekers de vier belangrijke aspecten waar iedere ZRA mee in aanraking komt: Sales, Marketing, Ondernemerschap en Financiën. Dit zijn ook de kernonderwerpen van de verkiezing. Waar liggen voor jou groei-mogelijkheden? Kom dit én(...)
Lees verder