Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA VERKIEZING 2020!

Wil jij zeker zijn van deelname aan de ZRA Verkiezing van 2020?
Schrijf je dan alvast in en blijf op de hoogte!


Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

     

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

Negen reisagenten erbij voor Personal Touch Travel

Personal Touch Travel heeft er negen nieuwe reisadviseurs bij. De nieuwe franchisenemers behaalden hun diploma aan de eigen Personal Travel Academy. De diploma’s werden uitgereikt door ANVR-voorman Frank Oostdam. Met de Personal Travel Academy, het interne opleidingsinstituut voor toekomstige(...)
Lees verder

Winnaars genieten van Peru & Curaçao

Inmiddels zijn de winnaars van de ZRA Verkiezing 2019 weer terug van hun gevarieerde reis naar Peru en Curaçao. Op het programma stonden o.a. een bezoek aan Machu Picchu, Cusco, hoofdstad Lima en als afsluiting een ontspannen verlenging op Curaçao... Lees binnenkort het verslag in TravMagazine!(...)
Lees verder

Geniet van ZRA Webmagazine 52

Laat je inspireren!
De 52e editie van het ZRA Webmagazine is live, dus hoogtijd om deze te bewonderen. Lees meer over hoe jouw vak wordt onderschat, laat je inspireren door het Antarctisch gebied, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en maak kennis met een viertal winnaars. Daarnaast praten we bij met Arjan(...)
Lees verder

Travel Counsellors wint Industry Innovator Award

Tijdens de conferentie van Travel Counsellors Nederland en België werd de organisatie verrast door Liberty International Tourism Group met de Industry Innovator Award 2018. Managing Director Fred van Eijk en General Manager Milka van Dam namen de award namens Travel Counsellors in ontvangst van(...)
Lees verder