Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA KENNISTEST

Doe mee aan de ZRA Kennistest & maak kans op prachtige prijzen!

 


Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

     

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

‘Ervaren reisexpert steeds waardevoller’

Column Fred van Eijk van Travel Counsellors
Tijdens de recente World Travel Market in Londen meldde onderzoeksbureau Mintel dat de vraag naar onafhankelijk en deskundig advies toeneemt en ervaren reisprofessionals steeds waardevoller worden. Mintel voorspelt dat consumenten steeds vaker voor deskundig advies zullen kiezen en online(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine 49

Meer over de finalisten in de strijd om de titel!
Geniet weer van hét webmagazine, speciaal samengesteld voor de zelfstandig reisagent! Hierin lees je meer over de ZRA strijd tijdens de verkiezing, wie er als finalisten doorgaan en dus per provincie uitblinken en nog veel meer!  In dit ZRA webmagazine:         (...)
Lees verder

ZRA heeft feeling met de klant

Sponsor KLM praat je bij!
De ZRA verkiezing wordt steeds spannender naarmate we dichterbij de finish komen. Maar voordat de strijd echt goed losbarst, praten we met sponsor KLM bij over de toegevoegde waarde van de ZRA. ‘Met hun persoonlijke aanpak maken zij het verschil voor de klant en voor KLM’, zegt Lisette Klomp(...)
Lees verder

Eindstrijd: ZRA-finalisten zijn bekend

Het moment van de waarheid komt dichterbij: de jury heeft de namen bekend gemaakt van de zelfstandig reisadviseurs die in de finale gaan strijden om de titel Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2019.   De finalisten zijn: Drenthe: Leandra van der Berg (YourTravel) Flevoland: - Carine(...)
Lees verder