Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

ZRA VERKIEZING 2020!

Wil jij zeker zijn van deelname aan de ZRA Verkiezing van 2020?
Schrijf je dan alvast in en blijf op de hoogte!


Dit zijn de sponsoren... 

    

    

 

 

    

 

     

travecademy.nl-a21b61217d734e7c950256ebf7b5bcb8e363cbfc.png

Laatste toevoegingen:

Travel Academy Travel Counsellors ronden introductietraining af

De eerste vijf Travel Academy Travel Counsellors rondden de introductietraining af. Na twee intensieve weken op het hoofdkantoor in Den Haag, mogen vijf ondernemers hun eerste boekingen gaan maken. De duur van de totale Travel Academy is 32 weken, bestaande uit in-house trainingen en online(...)
Lees verder

The Travel Club boekt recordomzet in januari

The Travel Club heeft in januari dit jaar een recordomzet geboekt van ruim 22,2 miljoen euro. Dat is een plus van 15,44 procent ten opzichte van januari 2018. De omzet geldt gezamenlijk voor alle labels. Daarnaast heeft The Travel Club het record van 1.000 autohuurboekingen bij Sunny Cars(...)
Lees verder

Recordomzet in 24 uur voor Travel Counsellors Groep

De internationale Travel Counsellors Groep viert feest na het verbreken van het grootste verkooprecord ooit, met 5,1 miljoen pond, ofwel 5,8 miljoen euro omzet in 24 uur wereldwijd. Op 31 januari werd hiermee de grens van 5,7 miljoen euro voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie(...)
Lees verder

ZRA webmagazine 51

De beste ZRA's stellen zich aan je voor!
Wie zijn toch die winnaars van de ZRA verkiezing 2019? Ze vertellen je graag hun verhaal! En hoe zou het zijn om moeder natuur op haar mooist te laten zien aan jouw klanten? Daar heeft Untamed Travelling een aantal prachtige opties voor. Verder kun je in dit nieuwe webmagazine lezen over(...)
Lees verder