Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Strijd jij mee voor de titel 'Beste ZRA van 2019-2020'? Lees hier alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied!
 


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

ZRA Kennistest

Hoe goed is jouw reiskennis?
Ben je benieuwd naar hoeveel reiskennis jij hebt? Beantwoord dan zoveel mogelijk vragen goed binnen 3 minuten. Maak de Kennistest zo vaak als je wilt, want iedere test is anders. De sponsoren van de ZRA verkiezing zijn reuze benieuwd naar jouw kennis en willen deze graag helpen vergroten.(...)
Lees verder

Eerste vijf cursisten geslaagd bij de Travel Counsellors

De eerste vijf Travel Counsellors hebben het eigen Travel Academy-programma van 32 weken succesvol doorlopen en zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen. Fred van Eijk, Managing Director van Travel(...)
Lees verder

ZRA Webmagazine - editie 57

Vers van de pers!
Ben je benieuwd naar de aftrap van de ZRA Verkiezing 2020, wil je weten hoe je jezelf niet moet wegcijferen en ben je benieuwd naar het verslag van de fanatieke Sunny Cars Grand Prix? Bekijk dan het nieuwste ZRA webmagazine! Bekijk hier de ZRA webmagazine editie september/oktober 2019!
Lees verder

‘Inspireren en extreem klantgericht zijn’

Halfjaarlijkse franchisebijeenkomst van Personal Touch Travel
Iedereen kan tegenwoordig een reis boeken, maar om echt een reis te boeken die aan alle kanten klopt, is kennis en empathie nodig. Dat stelde ANVR-voorman Frank Oostdam tijdens de halfjaarlijkse franchisebijeenkomst van Personal Touch Travel, waar hij als gastspreker optrad. De bijeenkomst(...)
Lees verder