Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Strijd jij mee voor de titel 'Beste ZRA van 2020-2021'? Meld je dan hier aan!
Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

Zomerboekingen in Nederland trekken flink aan

Travel Counsellors
De afgelopen weken draaiden bij Travel Counsellors niet meer alleen maar om annuleringen, omboekingen en vouchers uitgeven. De eerste boekingen voor de zomerperiode komen ook weer op gang. Tussen 1 april en eind mei is er een verdubbeling te zien in geboekte nachten in Nederland ten opzichte(...)
Lees verder

We hebben het leukste beroep, maar nu even niet

ZRA Anita Timmerman
Anita Timmerman van The Travel Club vierde middenin crisistijd haar 10-jarig jubileum. Het werd niet het feest dat het had moeten worden, maar toch blijft ze optimistisch. In een interview met TravMagazine vertelt Timmerman over de ups en downs en deelt ze haar kijk op de toekomst: ‘De(...)
Lees verder

Lof voor Travel Counsellors UK

‘Persoonlijke aandacht is alles’
Travel Counsellors is door een Britse vergelijkingssite uitgeroepen tot reisbedrijf dat in deze coronacrisis zijn klanten het beste helpt. Uit een onderzoek van MoneySavingExpert.com, waarin 27.000 consumenten werd gevraagd om een cijfer en feedback te geven over hun ervaring met(...)
Lees verder

Hoe worden ZRA’s ondersteund door ZSO’s?

Wat doen de ZSO’s om hun ZRA’s te ondersteunen in deze crisistijd? TravMagazine vroeg het aan Travel Counssellors, The Travel Club en Personal Touch Travel. ‘We willen hen hier zo goed mogelijk doorheen loodsen.’ Zo is het voor Travel Counsellors vooral belangrijk om rust,(...)
Lees verder