afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden
12 sep

ZRA Kick-off symposium

Tijdens het Kick off symposium belichten interessante sprekers de vier belangrijke aspecten waar iedere ZRA mee in aanraking komt: Sales, Marketing, Ondernemerschap en Financiën. Dit zijn ook de kernonderwerpen van de verkiezing. Waar liggen voor jou groei-mogelijkheden? Kom dit én nog meer te weten door deel te nemen aan het Kick-off symposium op donderdag 12 september én de ZRA verkiezing 2020.

Uiteraard komen ook alle ins en outs van de verkiezing aan bod; voor wie is de verkiezing, wat zijn de criteria om mee te kunnen doen, hoe steekt de verkiezing in elkaar, hoeveel tijd kost deelname nu daadwerkelijk en vooral; wat levert het jullie op?

Net als voorgaande jaren, kent de ZRA verkiezing 2020 ook dit jaar provinciewinnaars. Gedurende de hele verkiezing kunnen er punten worden gescoord, in totaal 100 punten. Ook het Kick-off symposium is een onderdeel van de verkiezing, waarmee je alvast 5 punten kunt scoren als je ook daadwerkelijk aanwezig bent. Zo heb je een voorsprong op mede ZRA's die zich voor de verkiezing inschrijven; je hebt kennis vergaard én loopt al 5 punten voor. 

Zorg dat je er bij bent:
- Ongeacht in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt; interessante sprekers over jouw vakgebied
- Een goed ijkpunt om te bepalen waar je als ZRA staat;
- Als deelnemer aan het Kick-off symposium begin je de verkiezing met 5 punten voorsprong
- Gezellige middag alleen voor ZRA's
- Jullie kunnen kennismaken met de sponsoren van de verkiezing

Waar: TRAVel Media te Hilversum
Wanneer: donderdag 12 september 2019
Ontvangst: 14:00-14:30u
Einde programma: 17:00u
Einde netwerkborrel: 18:00u

Wacht niet langer en meld je aan voor een gezellige en informatieve middag! 

* Toegang tot dit evenement is gratis. Bij annulering ná 10 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn