Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor de verkiezing!

Meld je aan voor de verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar 2019 en ga voor de titel beste ZRA van het jaar! Het thema van de verkiezing is: Samen sta je sterk.

Opzet verkiezing
De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, waaronder een kennistest, een bestaand reisvoorstel, een vragenlijst, een marketingcase, een Battle (een weekend met één overnachting) en een presentatie voor de jury. Met iedere ronde verdienen de deelnemers punten (100 in totaal). Wie bij het ZRA Kick-off symposium aanwezig was, krijgt een kleine voorsprong van 5 punten. Het symposium vond plaats op donderdag 6 september en werd gehouden in het kantoor van TRAVel Media in Hilversum. De vier pijlers van de verkiezing kwamen hierbij aan bod; sales, marketing, ondernemerschap en financiën.

Geen zorgen
Aangezien wij ons goed beseffen dat deelnemers het druk hebben, is per ronde een investering in tijd vastgesteld. Daaruit blijkt dat meedoen minder tijd kost dan gedacht. Voor het Kick-off symposium staat 4 uur, de kennistest 0,5 uur, het reisvoorstel 0,5 uur, de vragenlijst (bij de tweede ronde) 1 uur, de marketingcase (bij de derde ronde) 2 uur, de Battle (in Nederland, zaterdag en zondag) en de presentatie voor de jury 1 uur. Omdat we vorig jaar veel positieve feedback hebben gehad op de introductie van provinciewinnaars, wordt ook nu weer gestreden om de titel per provincie.

Waarom meedoen? 
•    Meer winnaars, dus meer winkansen;
•    Met de titel Beste ZRA van de provincie weten jouw (potentiële) klanten dat ze voor het beste advies in de regio bij jou moeten zijn;
•    Een goed ijkpunt om te bepalen waar je als ZRA staat;
•    Jezelf verbeteren met behulp van feedback;
•    En natuurlijk kans op die prachtige VIP winnaarsreis!

Ga voor de titel 'Beste ZRA' en meld je aan voor de verkiezing!

Meer weten over de verkiezing en/of het Kick-off symposium? Kijk voor meer informatie én aanmelden op www.zraverkiezing.nl.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn