Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

11 maanden geleden

In hoeverre bepaalt jouw klant jouw tijd

Tijd voor prioriteit

Je tijd goed plannen. Daar draait het vooral om als je effectief met je tijd om wilt gaan. Tenminste, dat zeggen de time-management goeroes. Maar eigenlijk draait het bij time-management vooral om ‘zelfmanagement’. Tijdens de ZRA verkiezing, die tijdens het Kick-off symposium op 12 september van start gaat, wordt er besproken hoe jij als ZRA bewust jouw prioriteiten stelt of in hoeverre jouw klant jouw tijd bepaalt.

We kijken naar de belangrijkste tijdrovers en tijdverspillers en je krijgt tips hoe je efficiënt en doelgericht met je tijd om kunt gaan, waardoor je onder andere een betere balans kan vinden tussen werk en privé.

Wat kan je tijdens het ZRA Kick-off symposium verwachten:
Op het Kick-off symposium wordt niet alleen verteld hoe de verkiezing in elkaar zit, maar zijn ook een aantal sprekers uitgenodigd om meer te vertellen over jouw mogelijkheden voor groei. Wat kun jij als ZRA doen om nog meer uit je eigen onderneming te halen? En vergeet ook het thema niet van dit jaar; Tijd voor Prioriteit. Hoe ga je effectief om met jouw kostbare tijd? Daarnaast is er als vanouds hét moment waarnaar wordt uitgekeken: de bekendmaking van de winnaarsreis! Waar gaan de winnaars dit jaar naartoe? China, Zuid-Afrika en Peru & Curaçao zijn al bezocht, dat belooft wat!
 

Aanmelden voor de kick-off kan via https://zra_kickoff-symposium.eventbrite.nl

Aanmelden voor de ZRA verkiezing kan via https://forms.gle/cZ5r7h2ypkz33uju5

 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn