afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

8 maanden geleden

Jeanet Hospes maakt nieuwe start als ZRA

Jeanet Hospes start per 1 september als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. De eigenaren van Reisburo Franeker hoopten al op een spoedige terugkeer in de reiswereld toen ze vorige maand, als gevolg van de coronacrisis, het team moesten ontbinden en de activiteiten moesten staken.

Hospes begon haar loopbaan in de reisbranche op haar 19-de, het reizen zit haar in het bloed. ‘Het is een roerige tijd voor de reiswereld, maar de reisbranche heeft bestaansrecht. Ik ben dan ook positief en vertrouw op een mooie toekomst’, zegt Jeanet Hospes, die in dit nieuwe hoofdstuk in haar loopbaan wordt ondersteund door haar partner André Diemers, die zich bezighoudt met rendement en verdienmodellen voor de reisbranche.

‘Reisburo Franeker bestaat al meer dan dertig jaar. Kwaliteit staat hoog in het vaandel’, zegt PTT dinsdag in een verklaring.
‘Al drie keer werd Franeker uitgeroepen tot beste reisbureau van Friesland en meerdere malen bereikte het bureau de Nederlandse top drie. Personal Touch Travel ziet in Hospes een betrouwbare kwaliteitspartner met een gemeenschappelijke visie en wenst haar veel succes met deze nieuwe start.’

Foto: Arjan Kastelein, directeur van PTT, met Jeanet Hospes en André Diemers.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn