Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

Kees Kooijmans met Travel Slide naar The Travel Club

Kees Kooijmans van reisbureau Travel Slide in Rotterdam sluit zich per 1 januari aan bij de franchiseformule voor reisbureaus van The Travel Club. Hij is de eerste reisbureau-ondernemer die zich bij de formule aansluit.

The Travel Club biedt sinds enige tijd ook een franchiseformule voor reisbureaus met eigen SGR en ANVR. Deze formule, intern ZRB-formule (Zelfstandig ReisBureau) genaamd, biedt reisbureau-ondernemers de mogelijkheid om te profiteren van inkoopkracht (commissie- en bonusafspraken) en gebruik te maken van zaken die het hoofdkantoor faciliteert zoals marketing, product, IATA, trainingen, vergaderingen, websites, labels, studiereizen en workshops.

‘Wij zijn in gesprek met meerdere reisbureau-ondernemers die zich willen aansluiten. We bieden zowel een soft-franchise als een hard-franchise formule aan waarbij het verschil zit in de marketing en website. De franchisefee die wij hanteren bij de ZRB-formule is een vast bedrag van 2.756 euro per jaar, oftewel 229,65 euro per maand, exclusief btw. Geen percentage van de omzet aangezien de werkzaamheden die wij als hoofdkantoor verrichten ook niet omzet gerelateerd zijn’, zegt directeur/eigenaar Jeannie Vincent.

Foto: Kees Kooijmans (Archieffoto TravMagazine).

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn