Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Negen reisagenten erbij voor Personal Touch Travel

Personal Touch Travel heeft er negen nieuwe reisadviseurs bij. De nieuwe franchisenemers behaalden hun diploma aan de eigen Personal Travel Academy. De diploma’s werden uitgereikt door ANVR-voorman Frank Oostdam.

Met de Personal Travel Academy, het interne opleidingsinstituut voor toekomstige ZRA’s, gaat het erg goed, zegt directeur Arjan Kastelein. Er is op dit moment nog een klas bezig met de opleiding en in de loop van 2019 gaan er meer nieuwe klassen van start.

‘Ik ben super trots op deze prestatie. Negen nieuwe reisadviseurs in één keer is nog niet eerder voorgekomen. Ook voor 2019 zijn er weer diverse opleidingsdagen ingepland. Op deze manier willen we nog meer mensen de mogelijkheid geven om van hun passie hun droombaan te maken. Inmiddels heeft de eigen Personal Travel Academy zijn eerste lustrum gevierd en zijn we met groot enthousiasme ons zesde jaar ingegaan.’

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn