Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Recordomzet in 24 uur voor Travel Counsellors Groep

De internationale Travel Counsellors Groep viert feest na het verbreken van het grootste verkooprecord ooit, met 5,1 miljoen pond, ofwel 5,8 miljoen euro omzet in 24 uur wereldwijd.

Op 31 januari werd hiermee de grens van 5,7 miljoen euro voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie overschreden. Daarnaast heeft de groep in januari de beste maand ooit gedraaid met een stijging van 15 procdnt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf, met meer dan 1.800 zelfstandige reisadviseurs in zeven landen, behaalde vorige maand een omzet van 93,7 miljoen euro.
Travel Counsellors zag ook een record in het aantal boekingen via het eigen boekingsplatform Phenix. Op 31 januari bedroeg de wereldwijde dagomzet van 2,5 miljoen euro via dit dynamic packaging systeem. Wereldwijd hadden 307 Travel Counsellors hun beste maand ooit in januari. Dit nieuws werd gevierd onder de internationale community met een speciale editie van het eigen live tv kanaal, TCTV.

‘Niet alleen in Nederland hebben wij een sterke maand achter de rug, wereldwijd in alle Travel Counsellors markten hebben wij het zeer goed gedaan’, zegt Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België. ‘Ons businessmodel werkt effectief in diverse landen. Nederland is verzekerd voor een goede toekomst dankzij de kracht van een internationale onderneming.’

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn