Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Travel Academy Travel Counsellors ronden introductietraining af

De eerste vijf Travel Academy Travel Counsellors rondden de introductietraining af. Na twee intensieve weken op het hoofdkantoor in Den Haag, mogen vijf ondernemers hun eerste boekingen gaan maken.

De duur van de totale Travel Academy is 32 weken, bestaande uit in-house trainingen en online trainingsmodules. Totdat de Travel Counsellors de Academy volledig hebben afgerond worden ze begeleid door Managing Director Travel Counsellors Nederland en België Fred van Eijk en het support team in Den Haag.

Travel Academy Travel Counsellor Marinka van Dijk: ‘Superleuk en inspannend, zo zou ik de afgelopen twee weken omschrijven. We hebben heel veel geoefend met het Phenix systeem, de marketingtools mogen ontdekken en hebben salestrainingen gehad. Ik vond het heel leuk om kennis te maken met leveranciers als Euram en les te krijgen in hun prachtige systeem. Je wordt bij Travel Counsellors ontzettend goed begeleid. Het is echt een warm welkom, iedereen neemt de tijd om je training te geven en staat je bij als je ergens even niet uitkomt. Alle hoofdkantoorcollega’s zijn even betrokken, ik vond het geweldig.’

Op de foto van links naar rechts: Astrid Behiels, Mirjam Kleinlugtenbelt, Fred van Eijk, Marinka van Dijk, Ewald van Hoeijen en Maartje Jonkers.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn