Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

The Travel Club boekt recordomzet in januari

The Travel Club heeft in januari dit jaar een recordomzet geboekt van ruim 22,2 miljoen euro. Dat is een plus van 15,44 procent ten opzichte van januari 2018. De omzet geldt gezamenlijk voor alle labels.

Daarnaast heeft The Travel Club het record van 1.000 autohuurboekingen bij Sunny Cars in één maand behaald.
‘Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze reisadviseurs zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen werken en via allerlei kanalen omzet kunnen genereren: hetzij offline of online via de vernieuwde boekingsengine op de sites. We zien het aantal online boekingen steeds verder stijgen’, zegt directeur/eigenaar Jeannie Vincent.

Onder The Travel Club vallen de labels The Travel Club, The Travel Club Business, YourTravel, YourTravel Business, United Travel en HolidayPlanners. Binnen deze formules is het mogelijk om te kiezen voor ZRO, ZRP of ReisAmbassadeur.

Foto: de directie van The Travel Club, Jeannie Vincent en Martine de Knoop.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn