Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

De derde groep Travel Counsellors heeft het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen. Twee Nederlandse en twee Belgische Travel Counsellors zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. In de afgelopen 32 weken hebben ze intensieve trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag gevolgd evenals online trainingsmodules.

‘Roerige tijd’
Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland en België, heeft persoonlijk deze groep ondernemers begeleid. ‘Supertrots ben ik op Claudia, Fara, Ilma en Karen. Ze rondden de opleiding af in een roerige tijd, dat is natuurlijk niet wat je voor ogen hebt wanneer je aan de opleiding begint. Maar ze doen het zo goed. Omboeken, annuleren, oplossingsgericht werken, ze hebben zich de afgelopen maanden echt bewezen.’

Foto: van links naar rechts Claudia Gelissen, Fara De Vilder, Ilma Knol en Karen Sanders.

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn