Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Travel Counsellors viert jubileum met grootste conferentie ooit

Travel Counsellors bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd vorig weekend groots gevierd tijdens de internationale conferentie in Manchester waar veel van de 1.900 Travel Counsellors uit Engeland, Ierland, Nederland, België, Australië, Zuid-Afrika en Dubai en leveranciers uit de hele wereld bij elkaar kwamen.

Vanuit Nederland en België reisden 100 Travel Counsellors en het voltallige team uit Den Haag af naar Manchester voor een flinke dosis inspiratie en gezelligheid.

Het thema van de conferentie dit jaar was: ‘25 years of moments that matter’ waarbij uitgebreid werd stilgestaan bij de ontwikkeling die de onderneming Travel Counsellors in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de vele individuele successen van de zelfstandige Travel Counsellors.

Gastsprekers inspireerden de aanwezigen om nog meer uit zichzelf te halen. Zo vertelde de oprichtster van Coffee Republic, Sahar Hashemi, over het moment dat zij een sprong in het diepe waagde en haar eigen business begon. De avonturier Bear Grylls inspireerde met zijn verhalen over zijn extreme expedities voor Discovery Channel en zijn mantra NGU: Never Give Up!

Op de zaterdagavond vond het galadiner en de Awards Ceremony plaats. De award voor ‘Beste Nederlandse Travel Counsellor’ werd voor de zesde keer gewonnen door Chris Hendriks uit het Limburgse Partij-Wittem. De avond werd spetterend afgesloten met een optreden van Gary Barlow.

‘Voor mij was het wederom een onvergetelijk weekend’, zegt Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland & België. ‘Extra bijzonder dit jaar om het met 130 collega’s uit België en Nederland te ervaren, samen met de bijna 2000 andere genodigden. Het deed me goed om te vernemen dat wij blijven investeren in technologie en duurzaamheid en dat we de veiligheid en het welzijn van de klant hoog in het vaandel zetten. We zullen onze Travel Counsellors de komende tijd nog meer tools hiervoor bieden.’

Travel Counsellor Birgit Kraijenoord was voor het eerst aanwezig op een internationale conferentie er was onder de indruk: “De conferentie in Manchester was geweldig. Het was mijn eerste keer en ik heb mezelf overal in ondergedompeld. De sprekers op de seminars hebben mij enorm geïnspireerd en ik heb er heel veel uitgehaald voor mijn eigen bedrijf. En natuurlijk is het fantastisch om nog meer leveranciers en collega’s (beter) te leren kennen. Kortom, een geweldige ervaring. Ik heb nu al zin in de conferentie in Nederland.’

Foto: de winnaar Beste Nederlandse Travel Counsellor Chris Hendriks: ‘Ik had het deze keer niet direct verwacht, het was heel close in de top, maar des te leuker om hem te winnen.’

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn