Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Travel Counsellors zamelt flink geldbedrag in voor Australië

Travel Counsellors organiseerde op 10 januari wereldwijd de actie ‘Supporting Australia’ waarbij zij zich wilden inzetten om bij te dragen aan de vele reddingwerkzaamheden en hulpacties voor iedereen die getroffen is door de natuurramp in Australië. Er werd een inzamelingscampagne opgezet en voor elke boeking die op vrijdag 10 januari werd gemaakt in een van de zeven Travel Counsellors landen (waaronder Australië) werd een donatie gedaan aan organisaties die de branden bestrijden en mensen en dieren in nood helpen. Er werd in totaal €11.800 ingezameld.

Voor Travel Counsellors Nederland & België was 10 januari ook meteen de beste sales dag ooit met een omzet van zo’n €600.000 in één dag. General Manager Milka van Dam is trots: ‘Januari is supermooi van start gegaan. Dat we zo vroeg in januari al onze beste sales dag ooit hebben bereikt is uniek en ik ben er trots op dat we als Travel Counsellors community een mooi geldbedrag bij elkaar hebben verzameld voor Australië.’

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn