Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Zomerboekingen in Nederland trekken flink aan

Travel Counsellors

De afgelopen weken draaiden bij Travel Counsellors niet meer alleen maar om annuleringen, omboekingen en vouchers uitgeven. De eerste boekingen voor de zomerperiode komen ook weer op gang. Tussen 1 april en eind mei is er een verdubbeling te zien in geboekte nachten in Nederland ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Kijkend naar de gemaakte boekingen zijn het vooral de luxere vakantiewoningen die populair zijn. Ook zijn er al roadtrips door Nederland samengesteld. Travel Counsellors horen steeds meer positieve geluiden dat hun klanten er klaar voor zijn om weer volop te gaan reizen zodra het kan.

General Manager Milka van Dam: ‘Het is goed om te zien dat er inmiddels ook weer wat meer focus komt op wat er wel mogelijk is in plaats van alleen maar op alle uitdagingen die de branche heeft te verduren op het moment. De inspiratie die onze Travel Counsellors aan hun klanten overbrengen over wat er voor de zomer wel al boekbaar is, heeft een duidelijke impact op de boekingen die we nu binnen zien komen. Ook de aanvragen en boekingen voor verderop in dit jaar beginnen aan te trekken. Al met al een steeds iets positiever beeld.’

Overig
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn