Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Serene stilte in het zuiden van Thailand

Ontdek Koh Jum!
Thailand is een populaire vakantiebestemming en alleen al in het eerste halfjaar van 2019 bezochten meer dan 100.000 Nederlanders het land. Maar waar kom je na een reis vol verschillende en onvergetelijke indrukken volledig tot rust? Op het relatief onontdekte eiland Koh Jum in het zuiden van(...)
Lees verder

Op ontdekking naar de mooiste stranden van Thailand

Thailand, een tropisch paradijs op aarde. Vooral als het gaat om de mooiste stranden, helderblauwe wateren en prachtige natuur. Een enorme keus aan stranden, maar welke stranden zijn nou écht een bezoekje waard? Lees verder voor drie stranden die je niet mag missen tijdens je reis naar Thailand(...)
Lees verder

Thaise Maya By nu echt langer dicht

Het strand van Maya Bay in Thailand blijft langer dicht. Ruim een jaar geleden werd de toeristentrekpleister van Thailand, bekend van de film ‘The Beach’, gesloten, zodat het beschadigde koraal kon herstellen. De Thaise regering heeft nu besloten dat het strand in 2021 pas weer open gaat. Het(...)
Lees verder