Bestemmingen

Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

MICHELIN Guide Bangkok

27 restaurants bekroond met sterren
De tweede editie van de MICHELIN Guide in Thailand, de MICHELIN Guide Bangkok, Phuket and Phang-Nga 2019, is uitgebracht. Dit is de eerste editie met uitgelichte gebieden buiten Bangkok, namelijk Phuket, Phang-Nga en Bangkok’s omliggende provincies (Nonthaburi, Phantum Thani, Nakhon Pathom,(...)
Lees verder

De beste vintage adressen in Bangkok

Mooiste tweedehands kleding, meubels, LP's en nog veel meer!
Voor de echte vintage liefhebbers is Bangkok een puur walhalla, meer dan genoeg vintage winkels zijn in de Thaise hoofdstad te vinden. Van meubels tot LP’s en van design tot retro; menig vintageliefhebber kan zich zeker enkele dagen vermaken met het aanbod. Maar je moet wel weten waar je moet(...)
Lees verder

Thailand - van noord naar zuid

Waar waar vind je de mooiste plekken en hidden gems van Thailand? Ga op ontdekking door middel van deze cursus en ontdek deze unieke en veelzijdige bestemming in Azië!    
Lees verder