Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Reizen naar Thailand wordt nog eenvoudiger

De toegang tot Thailand wordt vanaf 1 oktober verder vereenvoudigd. Bezoekers hoeven dan op de luchthaven geen corona-vaccinatiebewijs of een negatieve test voor te leggen. Dat meldt het Duitse dpa op basis van berichtgeving in de Bangkok Post. Tot versoepeling van de maatregelen is(...)
Lees verder

Thailand Roadshow 2022

Sinds 1 mei is de testverplichting voor Thailand afgeschaft waardoor reizen naar de bestemming steeds aantrekkelijker wordt. Ter ere van deze positieve ontwikkeling, organiseerde de Tourism Authority of Thailand op maandag 23 mei een Herontdek Thailand Roadshow waarbij zo’n(...)
Lees verder

Thailand Pass voor toegang tot Thailand

Vanaf 1 februari 2022 moeten alle reizigers die naar Thailand willen een Thailand Pass aanvragen voor toelating. Deze pas kan binnen 60 dagen voor de geplande reis naar Thailand aangevraagd worden. Alle inkomende reizigers moeten vanaf 1 februari 2022 een Thailand Pass aanvragen om toegang(...)
Lees verder

Thailand heropent strand uit 'The Beach'

Vanaf 1 januari 2022 kunnen toeristen het bijzondere strand Maya Bay, beter bekend als 'The Beach' met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol, weer bezoeken. Het strand werd wegens bescherming van de natuur in 2018 gesloten. De sluiting heeft Maya Bay goed gedaan. Er is nieuw koraal geplant en(...)
Lees verder

Thailand: een walhalla voor vegetariërs

Op 1 oktober werd wereldwijd de ‘World Vegetarian Day’ gevierd. Deze dag is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van de voordelen van een vegetarische levensstijl. De Thaise keuken behoort tot één van de meest geliefde keukens van de wereld en laat deze nou heel geschikt zijn voor de(...)
Lees verder