Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Haal meer uit Phuket buiten de gebaande paden

Ervaar een unieke reis in Thailand
Phuket staat onder reizigers vooral bekend om de mooie stranden, het reusachtige witte Boeddhabeeld en de bijzondere natuur. Phuket heeft buiten de vele bekende trekpleisters, nog veel meer mooie, verborgen plekjes, waarvan een aantal zelfs bij de locals minder bekend zijn. Redenen genoeg om(...)
Lees verder

Thailand focust op ecotoerisme

Ter gelegenheid van haar 60ste verjaardag gaat de Tourism Authority of Thailand (TAT) het ecotoerisme extra ondersteunen door opkomende bestemmingen te promoten en verantwoord toerisme te promoten. Er valt nog zoveel te ontdekken buiten de gebaande paden in Thailand! Met een oppervlakte van 513(...)
Lees verder

De meest exclusieve wellnessresorts van Thailand

'Wellness is Thainess'
'Wellness is Thainess', daar valt weinig aan toe te voegen. Thailand is uitgegroeid tot dé spabestemming van de wereld. De uitzonderlijke faciliteiten, de ongeëvenaarde Thaise massagetherapeuten en het rustgevende omgeving van de talrijke wellnessresorts zorgen ervoor dat je direct in(...)
Lees verder

Thais feest van het licht

Loy Kratong
Het intieme, inspirerende Thaise lichtfestival vindt dit jaar op de avond van 11 november plaats. De avond voor volle maan in november laten vuurwerk en duizenden lantaarns Thailand schitteren. Deze traditie, Loy Kratong genaamd, is één van de meest bijzondere festivals in heel Azië. Loy(...)
Lees verder