Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Feestelijk het nieuwe jaar tegemoet in Thailand

Songkran festival van 13 tot 16 april
Het Songkran festival staat weer voor de deur! Door heel Thailand wordt van 13 tot 16 april het Thaise Nieuwjaar gevierd, een traditietrouw familiefeest vol gezelligheid en plezier. De meeste Thaise mensen keren tijdens dit evenement terug naar hun geboorteplaats om daar samen met hun familie(...)
Lees verder

Vijf tips voor een top kookworkshop in Thailand

Ontdek zelf de culinaire geheimen die het land rijk is
Wie aan Thailand denkt, denkt bijna direct aan de fantastische keuken. Van Pad Thai en tal van verschillende curries tot bananenpannenkoeken en Mango Sticky Rice, het Thaise eten is enorm divers en de keuken een van de beste en meest geliefde ter wereld. Bij aankomst zijn reizigers vaak direct(...)
Lees verder

MICHELIN Guide Bangkok

27 restaurants bekroond met sterren
De tweede editie van de MICHELIN Guide in Thailand, de MICHELIN Guide Bangkok, Phuket and Phang-Nga 2019, is uitgebracht. Dit is de eerste editie met uitgelichte gebieden buiten Bangkok, namelijk Phuket, Phang-Nga en Bangkok’s omliggende provincies (Nonthaburi, Phantum Thani, Nakhon Pathom,(...)
Lees verder

De beste vintage adressen in Bangkok

Mooiste tweedehands kleding, meubels, LP's en nog veel meer!
Voor de echte vintage liefhebbers is Bangkok een puur walhalla, meer dan genoeg vintage winkels zijn in de Thaise hoofdstad te vinden. Van meubels tot LP’s en van design tot retro; menig vintageliefhebber kan zich zeker enkele dagen vermaken met het aanbod. Maar je moet wel weten waar je moet(...)
Lees verder