Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

USP Marketing PR 
Brouwersgracht 266 
1013 HG Amsterdam
Tel: +31 (0)20 423 28 82 
E: thailand@usp.nl
W: www.usp.nl & www.tourismthailand.org

Amazing Thailand, open to the new shades...

Laatste toevoegingen:

Vakantie ver weg van de massa

Ontdek deze hidden gems in Thailand
Thailand kent een enorme hoeveelheid prachtige plekken waar mensen speciaal voor naartoe reizen. De ondoordringbare natuur, de culturele hoogstandjes en de immer vriendelijke lokale bevolking, zorgen samen voor een onvergetelijke reis. Hoewel Thailand één van de meest populaire(...)
Lees verder

Emirates per 1 september weer naar Thailand

Emirates zal vanaf 1 september weer een dagelijkse passagiersvlucht uitvoeren naar Bangkok, vanaf Dubai uiteraard. Ook hervat de luchtvaartmaatschappij vluchten naar Conakry in Guinea en Dakar in Senegal. Hiermee wordt in september het wereldwijde netwerk van Emirates uitgebreid naar 78(...)
Lees verder

Laat je verwennen in ultieme luxe in Thailand

Ontdek heerlijke super-de-luxe resorts
Veel mensen maken voor het eerst kennis met Thailand wanneer ze gaan backpacken. Het tropische klimaat, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten, het gemakkelijk rondreizen, de intense jungle en prachtige stranden maakt het de perfect bestemming voor een relaxte backpackvakantie, maar voor de(...)
Lees verder

Duurzaam op vakantie in Thailand

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam reizen. Het komt daarom goed uit dat veel bestemmingen het aanbod aan duurzame toeristische initiatieven en accommodaties uitbreiden, zo ook Thailand. Het veelzijdige land in Zuidoost-Azië biedt legio mogelijkheden voor reizigers om op verantwoordelijke(...)
Lees verder

Droom weg bij de nationale parken van Thailand

Thailand kent 147 nationale parken, die variëren van wereldbekende nationale parken zoals Khao Sok tot aan minder bekende verborgen parels als Tarutao National Marine Park. Deze parken beschikken over prachtige flora en fauna en zijn een absoluut hoogtepunt tijdens een reis. Droom weg bij de(...)
Lees verder