Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Algemene informatie

Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, is verreweg de meest geliefde vakantiebestemming van Azië. Vrijwel iedereen die er is geweest zal vertellen hoe prachtig de stranden zijn en hoe vriendelijk de lokale bevolking.   

Voor degenen met een 'been there done that'-houding, is het handig om te weten dat Thailand zichzelf constant ontwikkelt. In het hele land openen aan de lopende band nieuwe accommodaties, van goedkopere hostels tot high-end hotels. Niet alleen op de bekende hotspots maar ook onontdekte bestemmingen gaan zich richten op toerisme, hierdoor is er altijd wel iets nieuws te bezoeken. Aan accommodaties is er dus meer dan genoeg, maar dat maakt het soms juist lastig om te beslissen welke locaties en attracties je dan gaat bezoeken in zo’n divers land als Thailand. Van luxe winkels en spa-breaks tot longtail-boten, Thailand is een paradijs dat iets te bieden heeft voor elk budget en elke smaak. 

Leer het land beter kennen door middel van deze Ecademy (met cursus) en kom meer te weten via de diverse hoofdstukken (zie het menu rechts).

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn