Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Hoe kom je er

De meeste internationale bezoekers komen aan in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Suvarnabhumi Airport, de internationale luchthaven van Bangkok (BKK), ligt slechts 25 km ten oosten van het centrum van de stad. Bangkok heeft ook een tweede internationale luchthaven, genaamd Don Muang International Airport (DMK), ten noorden van de stad.

Er zijn zes andere internationale luchthavens verspreid over Thailand; Chiang Mai (CNX) en Chiang Rai (CEI) in het noorden, en Phuket (HKT), Krabi (KBV), Hat Yai (HDY) en Koh Samui (USM) in het zuiden. Er zijn ook acht binnenlandse luchthavens, die het gemakkelijk maken je snel in Thailand zelf te verplaatsen. Door de centrale ligging van Thailand is het ook een ideale uitvalsbasis om de rest van Azië te verkennen. Verschillende lokale luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan naar allerlei bestemmingen die vanuit Bangkok vaak binnen twee uur vliegen te bereiken zijn. Lees er hier meer over.
 
Phuket International Airport is de op een na drukste luchthaven in Thailand met meer dan 10 luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven vliegen. Miljoenen passagiers per jaar bezoeken Phuket om te genieten van een breed scala aan toeristische activiteiten en de natuurlijke schoonheid van de wereldberoemde stranden van Phuket. Lees er hier meer over.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn