Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 jaar geleden

Binnenlandse vluchten

Er zijn heel veel binnenlandse routes die de verschillende regio's en steden in Thailand met elkaar verbinden. Dit is wat u hierover moet weten: 

  • Bangkok Airways opereert nu naar 12 bestemmingen in Thailand waaronder Bangkok en heeft een internationaal netwerk van 17 bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij biedt verbindingen met 22 internationale luchtvaartmaatschappijen vanuit haar thuisbasis, Suvarnabhumi luchthaven. Lounges zijn beschikbaar voor alle Economy-passagiers, inclusief gratis versnaperingen, thee, koffie en Wi-Fi. 
  • Bangkok Airways biedt Discovery Airpass-coupons (minimaal drie sectoren, maximaal zestien), die € 75-97 is voor binnenlandse vluchten en € 103-170 internationale. De pas (met verschillende tarieven) is ook beschikbaar voor zuster Lao Airlines. 
  • Andere luchtvaartmaatschappijen met regionale routes zijn Air Asia, Nok Air, SilkAir, Jetstar en Tiger Airways.

Star Alliance-leden Thai Airways/ Thai Smile vliegen naar 11 binnenlandse bestemmingen, waaronder Bangkok, en bieden verbindingen in Indochina, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, Australië en Europa. 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn