Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Thailand heropent strand uit 'The Beach'

Vanaf 1 januari 2022 kunnen toeristen het bijzondere strand Maya Bay, beter bekend als 'The Beach' met Leonardo Di Caprio in de hoofdrol, weer bezoeken.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Thailand: een walhalla voor vegetariërs

Op 1 oktober werd wereldwijd de ‘World Vegetarian Day’ gevierd. Deze dag is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van de voordelen van een vegetarische levensstijl.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Thailand komende maanden weer open voor toerisme

Thailand gaat stapsgewijs weer open voor toeristen in de komende maanden.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

12 maanden geleden

Stil je reishonger

Top 5 nostalgische Thaise snacks

Elke reiziger die ooit in Thailand is geweest zal het herkennen: de nachtelijke uitstapjes naar de 7-Eleven en de geur van de beruchte durian vrucht die van mijlenver te ruiken is.

afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Thailand geeft weer toeristenvisum uit

Nederlanders weer van harte welkom!

Thailand is begonnen met het heropenen van grenzen en nu zijn ook Nederlanders weer welkom om een visum aan te vragen voor een verblijf van maximaal 3 maanden.