Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Emirates per 1 september weer naar Thailand

Emirates zal vanaf 1 september weer een dagelijkse passagiersvlucht uitvoeren naar Bangkok, vanaf Dubai uiteraard. Ook hervat de luchtvaartmaatschappij vluchten naar Conakry in Guinea en Dakar in Senegal. Hiermee wordt in september het wereldwijde netwerk van Emirates uitgebreid naar 78 bestemmingen.

Van Amsterdam naar Bangkok
De vluchten tussen Dubai en Bangkok worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER toestel met zitplaatsen in First, Business en Economy Class. Vlucht EK148 vertrekt om 15:20 uur uit Amsterdam, waarna het op 23:59 uur aankomt in Dubai. Vanaf 1 september vertrekt vlucht EK384 dagelijks om 1:50 uur vanuit Dubai waarna het in Bangkok om 11:30 uur aankomt.

Terugvlucht EK385 vertrekt om 3:25 uur uit Bangkok en komt om 6:35 uur aan op de luchthaven van Dubai. Vervolgens vertrekt vlucht EK147 om 8:05 uur vanuit Dubai en komt het toestel om 13:15 uur aan in Amsterdam.

Reizigers kunnen vluchten boeken op emirates.com of via reisbureaus. Passagiers die in Bangkok aankomen, zijn onderhevig aan de eisen van de Thaise autoriteiten en momenteel gelden er bepaalde beperkingen. Reizigers worden dringend verzocht om de meest recente informatie te raadplegen en een bezoek te brengen aan www.emirates.com/travelrestrictions voor het boeken van een vlucht.

Covid-19 PCR tests zijn verplicht voor alle inkomende en transitpassagiers die aankomen in Dubai (en VAE), ongeacht het land waar ze vandaan komen.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn