Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Reizen naar Thailand wordt nog eenvoudiger

De toegang tot Thailand wordt vanaf 1 oktober verder vereenvoudigd. Bezoekers hoeven dan op de luchthaven geen corona-vaccinatiebewijs of een negatieve test voor te leggen. Dat meldt het Duitse dpa op basis van berichtgeving in de Bangkok Post.

Tot versoepeling van de maatregelen is besloten tijdens een vergadering van het nationaal comité voor besmettelijke ziekten. Wie met het virus is besmet en slechts lichte symptomen heeft, hoeft zich niet te isoleren. Het is voldoende om een mond-neusbescherming te dragen en de afstandsregels in acht te nemen.

De nieuwe regels moeten echter nog worden goedgekeurd door het Covid-19 Crisiscentrum (CCSA). De infectiecijfers in de populaire vakantiebestemming zijn de laatste tijd gestaag gedaald. Thailand probeert de enorm belangrijke toeristische sector nieuw leven in te blazen en meer bezoekers naar het land te trekken.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn