Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Ontdek Amazing Thailand en win vliegtickets!

Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, is verreweg de meest geliefde vakantiebestemming van Azië. Vrijwel iedereen die er is geweest, zal vertellen hoe prachtig de stranden zijn en hoe vriendelijk de lokale bevolking. Maar waar vind je de mooiste plekken en hidden gems? Ga op ontdekking door middel van de cursus ‘Thailand – van noord naar zuiden Ecademy op TravEcademy en win vliegtickets naar het land van de eeuwige glimlach!

Ontdek Thailand!WINNEN
Om de keuze in de grote diversiteit aan locaties en attracties te vergemakkelijken, kun je de cursus ‘Thailand – van noord naar zuid’ op TravEcademy maken. Hierdoor verkrijg je een helder beeld van de veelzijdige regio’s en maak je kans op vliegtickets, zodat jij zelf eens Amazing Thailand kunt verkennen. Kijk ook eens op de bijbehorende Ecademy over Thailand!


Voor elk budget en elke smaak!ALTIJD VERRASSEND
Voor degenen met een 'been there done that'-houding, is het goed om te weten dat Thailand zichzelf constant ontwikkelt. In het hele land openen nieuwe accommodaties, van goedkopere hostels tot high-end hotels. Niet alleen op de bekende hotspots, maar ook onontdekte bestemmingen. Van de bruisende hoofdstad Bangkok tot paradijselijk Koh Samui, populair Phuket, culturele steden Chiang Mai en Chiang Rai en de meer onontdekte provincies met o.a. Isaan, waar bezoekers kunnen genieten van vele nationale parken en tempelruïnes. Van luxe winkels en spa-breaks tot longtail-boten; paradijselijk Thailand heeft voor elk budget en elke smaak iets te bieden. 

Beste reisperiode per regio:

  • Noord Thailand (Chiang Mai en Chiang Rai): oktober tot en met februari
  • Oostkust van Thailand (Koh Chang en Koh Kood): november tot en met mei 
  • Zuid Thailand (Gulf of Thailand, Koh Samui): januari tot en met oktober
  • Zuid Thailand (Andaman Zee, Phuket, Krabi): november tot en met april

Verdiep je in Thailand!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn